Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Alpingruppen hjemme igjen etter en uke på Folgefonna Publisert tirsdag 18 august 2009
/   Skrevet av Per Ove Sandal

Alpingruppen hjemme igjen etter en uke på Folgefonna

Kl.

Siste uke før skolestart, og en ypperlig uke å tilbringe på Folgefonna. Fana stilte med en stor kontingent løpere og foreldre, samt 2 trenere for å gjennomføre en ukes skitrening. Etter en lang sommerferie er det godt å få ski på bena igjen og finne tilbake til den gode følelsen. Og så skulle vi ønske at værgudene ville støtte oss i dette, men det var ikke hver dag som var like lystig på Fonna denne uka.....

Gjennom første del av samlingen fikk også rekruttene delta, og her var masse innsats og god utvikling å spore hos de yngste på de 4 dagene de fikk med skikjøring. Til tross for at det har vært en varm sommer og mye snø har smeltet var det gode forhold for store og små og vi observerte mange smil fra de minste som igjen fikk skiene på bena. God instruksjon fra trener Valborg Kristine med masse positive tilbakemeldinger gav en fin fremgang for alle sammen.

Som ny trener ved starten på årets sesong brukte Anders tid i vår til å lære løperne å kjenne, og både i vår og nå under samlingen har det vært fin variasjon i treningene med vektlegging av grunnleggende teknikk og kjøring i løyper med ulik vanskelighetsgrad. For flere av løperne var det 2 måneder siden siste skitur og gjennom uken kunne vi se stor fremgang. Her er det bare å glede seg til vinteren og mange spennende konkurranser. Ettermiddagene og kveldene ble brukt til barmarkstrening på Espeland og i Jondal, samt til sosialt samvær i huset vårt på Espeland. Her får vi tid til å lære hverandre å kjenne, spise strålende mat og diskutere stort og smått innen alpin idrett.

På samlingen deltok også løpere, trener og foreldre fra Tertnes Alpin og Voss.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:31

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Uke 8

Noen forandringer fra samlingsplanen.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

Frydenbørennet 2016

Program og Resultat Frydenbørennet 2016
 

Trening uke 5

Treningsplan for innneværende ukeNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord