Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
En strålende start på den lokale rennsesongen, Anniken Røynstrand i storform Publisert søndag 24 januar 2010
/   Skrevet av Per Ove Sandal

En strålende start på den lokale rennsesongen, Anniken Røynstrand i storform

Kl.

Jentene i klasse 11 år stod for helgens beste prestasjon! Anniken Røynstrand sørget for seier både i lørdagens storslalåm (SSL) og søndagens slalåm (SL), en veldig god prestasjon! I tillegg fulgte Sunniva Bakken og Solveig Tveit opp med 2. og 3. plass i Slalåm søndag. Solveig tok også 3. plass lørdag. Like bak på 4. plass fulgte Sunniva i SSL, og på 5. plass endte Ane Jæger Larsen i SL. Flott innsats. På bildet ser vi Ane Jæger Larsen, Anniken Røynstrand og Solveig Tveit med Sunniva Bakken rett bak.

I tillegg til Anniken sørget også Joachim Mjelde og Hermann Rognes Knudsen opp med flotte seire i SL søndag! 

Lørdag startet den lokale rennsesongen med Storslalåm i Skilagsrennet. For anledningen var rennet flyttet fra Myrkdalen til Bavallen på grunn av at snøforholdene i Myrkdalen gjorde det vanskelig å garantere gode forhold. Bavallen gir løperne store utfordringer i tøffe løyper og det kunne vi se på kjøringen til en del av løperne. Sterke prestasjoner fikk vi likevel fra mange av Fana løperne, og øverst rangerer Anniken Røynstrand sin dobbeltriumf med seier begge dager! I 11-års klassen er Fana i dag sterk, og spesielt blant jentene viste vi krefter denne gang. I tillegg til Anniken kom også Solveig Tveit (3. plass) på pallen lørdag.

Andre som leverte sterke prestasjoner lørdag var blant annet Hermann Rognes Knudsen (3. plass) og Sverre Opkvitne (4.plass). Også Joachim Mjelde viste stor fart, men han var dessverre uheldig i andre omgang og kjørte ut, etter klar ledelse etter første. Blant de større var det også god kjøring, men i tøff konkurranse ble plasseringene litt mer beskjeden.

Også rekruttene startet sesongen lørdag, hele 11 rekrutter hadde Fana med. God og rask kjøring, og solid innsats kombinert med godt humør gjorde at treneren var strålende fornøyd med innsatsen. Søndag stilte det noe færre rekrutter, bildet under viser Trener Valborg Kristine sammen med: William, Judith, Sebastian, Eirik, Johan og Martin. Vega var på oppvarmingstur da bildet ble tatt.

Søndag var det klart for sesongens første slalåmkonkurranse her lokalt. Spente trenere (se bilder under) gjorde grundig jobb under besiktigelsen av løypen, noe som viste seg i konkurransen også. Få av løperne hadde problemer og vi fikk også flere gode resultater søndag enn lørdag. Allerede i første klassen (jenter 11 år) fikk vi storeslem: Anniken beviste at seieren fra dagen før ikke var tilfeldig, her er storformen inne! Like bak Anniken fulgte Sunniva Bakken opp med en fin andreplass og Solveig Tveit tok sin andre 3. plass på 2 dager! Ikke så langt unna, så havnet Ane Jæger Larsen på 5.plass.

Gutter 11 år fulgte deretter, og Joachim hadde lyst til å bevise at det bare var uflaks at han kjørte ut dagen før. To gode omganger ble kronet med en solid seier i klassen. Etter at jentene i klasse 12/13 år hadde gjort unna sitt, kjørte Hermann Rognes Knudsen inn til en meget solid seier i G12/13. En strålende helg for Hermann, med 3. plass lørdag og 1. plass søndag.

I de øvrige klassene ble det litt mer moderate plassringer for Fana løperne, men trenerne Anders og Sandra har all mulig grunn til å være stolt av innsatsen til løperne! Det er jeg sikker på at også mange foreldre var!

Anniken Røynstrand

Løpere født 1994 - 1999

Joakim Mjelde

Hermann Rognes Knudsen


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:58

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Uke 8

Noen forandringer fra samlingsplanen.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

Frydenbørennet 2016

Program og Resultat Frydenbørennet 2016
 

Trening uke 5

Treningsplan for innneværende ukeNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord