Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Julesamlingen i Myrkdalen er vel overstått, så er også året. Takk for det gamle og godt nytt skiår! Publisert onsdag 30 desember 2009
/   Skrevet av Per Ove Sandal

Julesamlingen i Myrkdalen er vel overstått, så er også året. Takk for det gamle og godt nytt skiår!

Kl.

I løpet av 4 dager har vi fått kjørt 3 bra dager med Storslalåm for løperne over 10 år, mens den fjerde dagen dessverre ble preget av været med kraftig snøvær og vind. For rekruttene ble det 4 gode dager preget av mye basistrening; svingteknikk, kjørestilling og riktig trykk i de ulike posisjoner.

På samlingen har vi sett at løperne har fått testet ut erfaringer fra all basistreningen vi har gjennomført på Folgefonna gjennom sommeren. For mange løpere ble det en positiv opplevelse der vi kan se positiv fremgang. I skianlegget i Myrkdalen er det nå lagt til rette for en egen bakke hvor lag og aktive kan trene, en mulighet vi kunne nyte godt av sammen med Samnanger og Voss disse dagene.

I begynnelsen av samlingen ble løypene så løs og det var vanskelig å yte maksimalt, men samlingens siste dager gav bedre forhold og gode treninger for løperne. Trenerne Anders og Sandra ble mer og mer fornøyd med innsatsen etter hvert som dagene skred frem og løperne at sommerens grunntrening har gitt effekt. Samtidig hjalp det helt sikkert at været også ble bedre og viste Myrkdalen fra sin beste side de siste 2 dager. Treningsgruppen bestod av 15 løpere i aldersgruppen 10-14 år.

Rekruttene gjennomførte 4 dager med god basis ski-trening, dyktig ledet av Valborg Kristine og Anna. Flere av løperne var på sin første ski-trening med Fana. Her var løpere  som var 6 år til de eldste på 9 år som har trent alpin i flere år. Å se at de minste utvikler seg så mye i løpet av så kort tid er herlig. Gruppen bestod av 16 løpere. Her ble det kjørt etter forskjellige øvelser under frikjøring og i løyper satt opp av trenere.

Under en samling som dette ønsker vi også å se mange foreldre i bakken, noen ganger for å hjelpe til, andre ganger for å følge opp barna. Slik opplevde vi disse dagene, mange foreldre var der og trenerne hadde god hjelp i deres arbeid. En stor takk til alle som stilte opp!

Dessverre er det ikke til å unngå at man også opplever skader en gang i blant og vi endte denne gangen opp med en skulder ute av ledd og noen strekte leddbånd i leggen. En av disse får en pause frem til midten av februar, mens den andre regner med å være tilbake allerede om rundt en uke.

Takk for innsatsen i 2009, vel overstått skiår og velkommen til resten av sesongen 2009-2010.


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:59


<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Uke 8

Noen forandringer fra samlingsplanen.

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. 

Frydenbørennet 2016

Program og Resultat Frydenbørennet 2016
 

Trening uke 5

Treningsplan for innneværende ukeNyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord