Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2 og 3.plass på jenter 95 lagene Publisert lørdag 13 juni 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2 og 3.plass på jenter 95 lagene

Kl.

Det ble til slutt en 2 og en 3.plass på de to 95 lagene. Etter å ha spilt godt i sine to kvartfinaler møttes lagene i semifinalen. Her var det jevnt, men Fana 2 trakk det lengste strået. I finalen var det Åsane som trakk det lengste strået i solo mot målvakt.

juliefighting

 

fana

fana2julieh

 

amaliemålmotåsane

I puljespillet var det Fana 1 som var først ut. De vant to av kampene og tapte den siste på solo mot målvakt.  Deretter var det Fana 2 som spilte i puljen sin. Her vant de alle kampene, den siste på solo mot målvakt mot Åsane.

I kvartfinalen var det først Fana 1 - Sotra. Her spilte jentene meget bra og vant 2-0 etter flott spill. Deretter tok Fana 2 seg greit av Sotra 4 med 2-0. Dermed ble det intern møte i semifinalen. I en tett første omgang må det sudden death til for å skille lagene, her er det Fana 2 som holder hodet kaldt og vinner omgangen. Utover i den 2 omgangen tar Fana 2 initiativet og vinner til slutt denne med et par poeng. En skuffet Fana 1 gjeng må ta til takke med 3.plass, men har gjort en flott turnering.

For Fana 2 var det duket for reprise mot Åsane - laget vi slo på solo mot målvakt i puljen. Den første omgangen begynner vi bra og tar føringen med 4-1. Men så får dommerne (som dømte strålende resten av helgen) en avgjørende rolle. På tilsvarende situasjoner får Åsane 4 straffer og vi ingen. Dette avgjør den første omgangen til Åsane sin favør. De vinner denne 12-10. I den 2.omgangen er vi det beste laget og vinner 12-8. Men også her får Åsane billige straffer som ikke blir gitt oss motsatt vei. Med hver sin omgangs seier må det solo mot målvakt til for å avgjøre. Her er det Åsane som får frem den ene redningen som skiller lagene og kan juble for 5-4 seier på solo mot målvakt. Fortjent utfra prestasjonene på solo mot målvakt, men kampen er så jevn at det er alle straffene Åsane får som avgjør til deres fordel i den 1.omgangen. Hadde vi fått de 2-3 vi skulle hatt ville dette endt motsatt. I tillegg til en del formelle feil som dommerne lar passere.Men nå tar vi en 2.plass og en 3.plass og skal være fornøyd med det. Åsane spilte fin beach håndball og var gode!


Sist oppdatert 21.07.2017 kl 12:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord