Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2. div Stord - Fana 27-27 Publisert torsdag 04 mars 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2. div Stord - Fana 27-27

Kl.

Damelaget leverte en meget god bortekamp mot et meget godt Stord lag og hadde fortjent å ta alle poengene med seg hjem. Men vi hadde ikke marginene med oss de siste minuttene, og da endte kampen med uavgjort. Stord trener Andreas Berntsen sa at de stjal et poeng, og slik føltes det også. Men når vi får kampen på avstand var det veldig mye positivt å glede seg over i denne toppkampen.

På Fana IL sin 90 års bursdag skulle vi på sesongens tøffeste bortekamp mot meget gode Stord. Jentene til Andreas Berntsen holdt lekestue med oss i Slåtthaughallen i høst, og var styrket til dagens kamp. Vi stilte til gjengjeld med et litt tynt mannskap med masse ungdommelig pågangsmot. Før kampen satte vi noen arbeidsmål som jentene er veldig disiplinerte med i det meste av kampen. Vi spiller med større balltempo i angrep og klarer å utfordre Stord utover i banen. De gangene vi tar for lette skudd fra distanse blir vi blokket ned og får kontra i mot. Men her lykkes vi langt bedre med å spille mer gjerrig og disiplinert fremover. Det er gode prestasjoner der hele laget melder seg på. Bak står vi tidvis bra i den første omgangen, men slipper til noen enkle mål fra distanse. I en jevn omgang er forskjellen på lagene at Stord tar litt bedre vare på sjansene sine, vi har sjanser til å score 20 mål, men mangler litt på det avgjørende i en del situasjoner. Spillet er dog veldig bra.

Et mål bak til pause, og humøret er godt i garderoben. Vi gjør ikke så mange justeringer, men gir noen små innspill på litt taktiske grep. Jentene svarer med å levere en strålende periode i 2.omgang der vi snur 16-18 til 26-22 ledelse. Det er strålende forsvarsspill og godt målvaktsspill, kombinert med bra angrepsspill som preger denne perioden. Mot slutten av omgangen er vi ikke heldig med et par avgjørelser fra dommerne, og samtidig som vi gjør noen små slurvefeil som gjør at Stord såvidt klarer å utligne og sikre et viktig poeng for de. Dermed ender kampen 27-27, og vi er skuffet over at vi ikke tok alle poengene med hjem. Det hadde jentene fortjent etter å ha levert en meget god prestasjon mot et meget bra Stord lag som er favoritt til å klare opprykket.

På et godt Fana lag gjør alle gode bidrag, og Emilie fortsatte godspillet fra helgens Regionsmesterskap og ble lagets toppscorer med 8 mål samt et utall assister. Men det var først og fremst en god kollektiv laginnsats der vi i langt større grad gjør hverandre gode i denne kampen.

Kampen har et rutinert dommerpar i Harry Stikholmen og Lasse Haugland som har god kontroll på oppgjøret, dog er vi ikke enige i linjen mot slutten, og føler at det er for mange situasjoner som går i vår dissfavør.

Det var en fin ramme på kampen, og vi ønsker Stord lykke til med jakten på opprykk

 

Kampfakta     
Stord - Fana 27-27 (15-14)  
     
Nye Stordhallen onsdag 3.mars  
Damer 2.divisjon    
     
Spillere Fana    
Emilie Christensen 8 mål  
Synne Fredheim Aronsen 5 mål  
Celine Sivertsen 4 mål  
Karoline Holm 4 mål  
Kristine Henriksen Håland 4 mål  
Lene Johannessen 2 mål  
Katinka Bruun  
Hilde Christine Killingrød
Adriane Lunde Lilleskare

 

Mathilde Wie    
June Bergesen  
   
   
   
Toppscorer Stord    
Camilla Haraldseid 8 mål og Trude Våge 6mål
     
Utvisninger    
Fana 3x2min og Stord 2x2min og 1 rødt kort  
     

Dommere: Harry Stikholmen og Lasse Haugland


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:53

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord