Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2. divisjon Fana - NHHI 33-22 Publisert torsdag 17 september 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2. divisjon Fana - NHHI 33-22

Kl.

Damelaget tok sesongens første seier mot NHHI etter en meget bra gjennomført kamp. Det er en skikkelig lagseier der det kollektive spillet i alle faser var mange hakk opp fra serieåpningen. Dermed kunne jentene smile og slippe jubelen løs etter nok en festdag i Slåtthaughallen.

Etter en veldig positiv opplevelse mot Jotun i seriepremieren tok damelaget i dag imot NHHI til sesongens andre kamp. NHHI kom på sin side fra en 37-18 seier i sin serieåpning. Det var dermed duket for en spennende kamp hvor NHHI var favoritter. 

Vi var enige om å jobbe videre med alt det som var positivt ifra Jotun kampen, og utvikle det kollektive spillet vårt i alle fasene. Det gjør jentene virkelig i dag. Starten av kampen er bra fra vår side, vi spiller oss til sjanse etter sjanse, men setter ikke de klare sjansene i mål. Bakover er vi solide, og halvveis i 1.omgang er det 5-5. Her velger vi å ta en time out for å justere litt på angrepsspillet. Det gir resultater og vi øker til 8-5 før NHHI kaster inn sitt kort. Jentene svarer nok en gang og øker til 12-7 før NHHI får redusere to ganger på slurv fra vår side. Til pause er vi dermed foran med 12-9.

I pausen gir vi noen arbeidsoppgaver som jentene griper fatt i på en veldig fin måte. Vi spiller en veldig god 2.omgang og øker ledelsen jevnt og trutt til vi er foran med 26-17. Her blir vi litt overivrige og NHHI reduserer tre ganger på rad til 26-20. Etter en liten time out får jentene noen klare instrukser som de løser til gangs. I motsetning til Jotun kampen, er det derfor vi som kjører kampen i sluttfasen og øker til en meget solid 33-22 seier. En strålende kollektiv lagprestasjon der hele mannskapet i dag leverer gode bidrag. Det er vilje til å jobbe og stå opp for hverandre, og det gleder mye. Karoline Gjengedal debuterer i 2.divisjon med en flott kamp i mål. Fremover på banen er Hilde Christine Killingrød en skikkelig virvelvind og blir dagens toppscorer med 7 mål, Synne Fredheim Aronsen har 6 mål og minst like mange assister, og til slutt viser Emilie Cristensen frem prestasjoner fra øverste hylle. I dag viser det unge laget at vi har mange strenger å spille på, og det er veldig mye gledelig i spillet. De rutinerte, om vi kan kalle jenter på 20 år for det, går i dag foran og viser vei. Det gir oss flere dimensjoner i spillet og lover godt foran fortsettelsen.

Mer enn 50 tilskuere fant veien til Slåtthaughallen, og de fikk se dommerparet Preben Andersen og Cato Helgesen dømme meget bra.

NHHI sin lagleder Magne Riiser oppsummerte kampen slik "Vi er ganske skuffet over hvordan kampen utvikler seg, der vi sliter med å løse Fana sitt forsvarsspill. Vi er et nytt lag, men vi må gi ros til Fana for en godt gjennomført kamp."

Fana Nhhi

 

Fana Nhhi

 

 

     
  Kampfakta   
                Fana - NHHI 33-22 (12-9)
     
Slåtthaughallen torsdag 13.september  
Tilskuere:  52 stk  
     
Spillere Fana    
Hilde Christine Killingrød 7 mål  
Synne Fredheim Aronsen 6 mål  
Emilie Christensen 5 mål  
Lene Johannessen 3 mål  
Renathe Elven 2 mål  
Katinka Bruun 2 mål  
Ina Marie Eide 2 mål  
Stine Anette Eide 2 mål  
Kristine Henriksen Håland 2 mål  
Kari Lien Olsen 1 mål  
Martine Eidsheim 1 mål  
Karoline Gjengedal    
June Bergesen    
Matilde Wie    
     
Toppscorere NHHI    
Marte Tvinnereim 6 mål  
Mariel Hatle 5 mål  
Helene Kristiansen 4 mål  
     
Utvisninger    
Fana 1x2min, NHHI 1x2min  
     
Dommere: Preben Andersen og Cato Helgesen
     

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:50

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord