Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2.divisjon Årstad 2 - Fana 20-44 Publisert tirsdag 07 september 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2.divisjon Årstad 2 - Fana 20-44

Kl.

Damelaget leverte en strålende sesongåpning i kveld og vant med hele 24 mål mot et bra Årstad 2 lag. Det var entusiasme, vilje og guts i alt jentene gjorde og det var tidvis veldig fin håndball som ble levert på parketten i Haukelandshallen. Det var en skikkelig VI seier, og det gode spillet fra oppkjøringen ble fulgt opp på beste måte.

Det var et heltent Fana lag som gikk til dagens seriepremiere. Entusiasmen, viljen og råskapen som har preget oppkjøringen var på plass fra første kast. Godt forsvarsarbeid, sammen med en god start av June aller bakerst, og vilje til å kjøre etter gir raskt initiativet i kampen. Jentene er direkte og tøff i satsingene og er foran med hele 8-2 etter 10 minutter. Det er gode avslutninger fra distanse der Celine står frem, gode ruller og en råskap i satsingene slik vi liker å se jentene, og som karakteriserer den håndballen Bjørn ønsker at jentene skal spille.

Etter den gode starten blir de neste minuttene preget av litt flere bomskudd og litt mindre presisjon fremover på banen. Årstad lykkes litt bedre i en liten periode med sitt angrepsspill og reduserer ledelsen til 6-11. Men så griper jentene fatt i kampen igjen og øker ledelsen til 16-7 etter 24 minutter. Igjen er fokuset på strålende spill bakover med aggresivitet og fotarbeid. Fremme får vi se mange herlige kombinasjoner mellom Emilie og Kristine på linjen. Og det gode forsvarsarbeidet gir etterhvert flere fine kontringer for Karoline Holm. Til pause kan jentene ta med seg en meget god omgang og ledelse 20-8 mot et bra Årstad 2 lag.

Starten på den 2.omgangen er ikke like god bakover, noe som gir Årstad et par litt for enkle reduseringer. Samtidig får Fana 2 utvisninger som gir litt større rom for Årstad jentene. Fremover lykkes jentene bedre og maler på. Celine putter et par fine mål fra distanse, og Kristine fortsetter det gode spillet på linjen fra den 1.omgangen. Etter 10 minutter av den 2.omgangen er stillingen hele 30-16 til Fana, og resten av kampen handler om å opprettholde trykket og det gode spillet. Etter at halve 2.omgangen er unnagjort tar Bjørn time out og setter fokus på arbeidsoppgavene for resten av kampen. Emilie styrer det offensive spillet meget godt, og snaue 10 minutter før slutt er Fana foran med 38-19. Hele mannskapet får spilletid , og ekstra gledelig er det å se Catharina Skorpen Furnes tilbake i Fana drakten! Catharina viser at hun blir en fin tilvekst til det unge Fana laget, og leverer flere fine assister og mål. Det siste målet får Katrine Rasdal sette inn, og etter et kort opphold i Mexico er det moro å ha Katrine tilbake i Fana drakten.

Til slutt vinner Fana med imponerende 43-20. En veldig god sesongstart der hele laget står på og viser en VI mentatlitet, kan jentene juble for en flott lagseier. På et bra Årstad 2 lag er det Anne Brækkan som er best. Kampens dommere er Harry Stikholmen og Espen Nilsen, og de er knapt synlige, noe som er prov på meget bra dømming.

 

 

Kampfakta

Årstad 2 - Fana   20-44 (8-20)               

Celine Sivertsen 14 mål

Emilie Christensen 12 mål

Kristine Henriksen Håland 7 mål

Lene Johannessen 5 mål

Karoline Holm 3 mål

Catharina Skorpen Furnes 1 mål

Katinka Bruun 1 mål

Katrine Rasdal 1 mål

Lise Marie Karlsen Hagen

Synne Fredheim Aronsen

 

June Bergesen 8 redninger, 50 %

Mathilde Wie 12 redninger, 50%

Toppscorer Årstad 2

Anne Brækkan 7 mål

Utvisninger

Begge lag 2x2min

Dommere

Harry Stikholmen og Espen Nilsen

 


Sist oppdatert 21.07.2017 kl 12:45

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord