Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2.divisjon Fana - BHK 52-15 Publisert torsdag 04 februar 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2.divisjon Fana - BHK 52-15

Kl.

Damelaget leverte en meget godt gjennomført kamp mot opprykkskollega BHK. Spesielt i 2.omgang viser jentene stort fokus og viser frem masse flotte detaljer og spilleglede. Fana vinner til slutt med hele 37 mål!

Dagens seriekamp var et møte mellom lagene som rykket opp fra 3.divisjon i fjor. Men der vi har hatt en flott sesong, har BHK slitt i motsatt side av tabellen. Med tidligere Fana dametrener - Kjell Martin Gilleshammer på benken ønsket vi BHK velkommen til en fin ramme i Slåtthaughallen.

Jentene tar umiddelbart tak i kampen og levner ingen tvil om at dette skulle bli deres kamp.Vi er solide bak, og på hugget fremover. Bare de første 10 minuttene har vi 10 stk 100% sjanser. Vi leder 9-3 etter de første 10 og har full kontroll på matchen. Resten av omgangen bruker vi til å spille oss til mange gode sjanser, noen setter vi, mens andre redder en god BHK målvakt. Dermed går vi til pause med 21-6 ledelse. Bakover er vi meget solide, fremover handler det om å få enda mer fart i ballen og sette ballen i mål.

Etter 3 målløse minutter i starten av 2.omgang spiller jentene virkelig fin håndball i resten av kampen. Det er mange flotte kombinasjoner i ankomstspillet, gode kontringer og solide avslutninger der vi bruker litt mer tid alene med målvakt. June og Karoline er begge tatt ut på Regionslaget og viser meget solid målvaktsspill. Forsvaret er fokusert og godt i 50 minutter, før vi slapper litt av siste 10. Men først og fremst handler den 2.omgangen om et imponerende godt kontringsspill der jentene skal ha ros for en flott vilje til å løpe og gjøre hverandre god. Laginnsatsen er virkelig fremtredene. Emilie er assistdronningen med mer enn 15 målgivende pasninger. Fremover løper hele laget suverent, og på et godt Fana lag viser de rutinerte Lene og Katinka ekstra stor løpsvilje. Kristine gjorde en super kamp sist og følger opp med å bli toppscorer med 12 mål i dag. Adriane følger opp med sesongbeste på damelaget for sin del, mens Hilde som vanlig løper og er humørsprederen. Celine og Synne som pleier å være storskytterne våre imponerer i dag i motsatt ende av banen, men viser også frem flotte avslutninger. Alt i alt en flott håndballkamp av jentene på en dag der vi har en del sykdom og skolefrafall.

Kampen er godt ledet av det rutinerte dommerparet Ivar Tore Breistein og Knut-Einar Nilsen. En takk til alle foreldrene som stiller opp samt tilMatitas, Anders og Harald.

 for god hjelp.

Kampfakta     
Fana - BHK 52-15 (21-6)  
     
Slåtthaughallen torsdag 4.februar  
Damer 2.divisjon    
     
Spillere Fana    
Kristine Henriksen Håland 12 mål  
Lene Johannessen 9 mål  
Katinka Bruun 8 mål  
Emilie Christensen 7 mål  
Hilde Christine Killingrød 5 mål  
Adriane Lunde Lilleskare 4 mål  
Celine Sivertsen 4 mål  
Synne Fredheim Aronsen 3 mål 
Karoline Gjengedal  
June Bergesen  
     
   
   
   
     
Toppscorer BHK    
Sofia Nesse 4 mål 
     
Utvisninger    
Fana 1x2min og BHK 2x2min  
     

Dommere: Ivar Tore Breistein og Knut-Einar Nilsen


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:15

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord