Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2.divisjon Nordnes - Fana 35-33 Publisert torsdag 18 februar 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2.divisjon Nordnes - Fana 35-33

Kl.

Et redusert damelag gikk på et unødvendig nederlag i kveldens seriekamp mot hardtkjempende Nordnes. Slapt spill bakover, og litt for mange bom på klare sjanser ødela mulighetene for 2 nye poeng. Det var en god reminder om at ingen ting går av seg selv på dette nivået.

Nordnes har hatt en vanskelig sesong med en del skader. I dag var det vi som stilte med en tynt lag, uten både kaptein og visekaptein. I tillegg var Nordnes skikkelig på hugget og virkelig ville vinne for enhver pris. Vi manglet den nødvendige tenningen og det er symtomatisk at det går nesten 10 minutter før vi klarer å sette en skikkelig takling. Det holder selvsagt ikke.

På forhånd advarte både Andre og jeg mot denne kampen. Det var tydelig at jentene som stilte til kamp ikke var helt 100% tilstede. Og mot Nordnes i klar fremgang, kunne det raskt bli en jevnere kamp enn vi satte pris på. Og kampforløpet blir slik vi var forberedt på. Nordnes spiller med stort trøkk mot mål, og vi bommer på timing i taklinger, står ikke på skuddarm, og slipper enkle innspill til linjen. Fremover er det som vi har blitt vant til tidvis mye fint spill der vi har gode prestasjoner over hele linjen. En målrik 1.omgang slutter med 17-15 ledelse til Nordnes.

I pausen er vi slett ikke fornøyd og etterlyser langt større vilje i det meste av det vi gjør. Jentene hever seg i starten og snur 15-17 til ledelse 23-21. Vi har 2 mulighter til å øke til 3 måls ledelse, men bommer på klare 100% sjanser. Nordnes lar seg ikke be to ganger og scorer på det meste de foretar seg. Dermed utligner de og lagene er like langt halvveis i den 2.omgangen. Vi roter bort klare muligheter og lar Nordnes overta initiativet og gå opp til en 4 måls ledelse på 33-29 når det gjenstår 6 minutter. Så får Nordnes en utvisning og vi klarer å komme opp på 32-33. Da er vi uheldig og får en utvisning på Emilie, men i samme situasjonen slår Nordnes spilleren til Emilie - noe dommerne beklager at de ikke ser. I denne perioden klarer vi å holde det på 1-1, og på 33-34 har vi sjansen til å score, men bommer igjen. Til slutt får Nordnes en straffe i siste sekund og vinner 35-33.

På det positive planet skal vi trekke frem Karoline Holm som viser at hun er på gang igjen og blir toppscorer med 9 mål. Det er tidvis veldig godt spill fremme, der kombinasjonen Emilie - Kristine sitter som et skudd. Men totalt er dette en svak kamp av oss. Vi blir for passive bak, og det er minst 10 mål for mye bakover i denne kampen. Vi kan helt klart bedre! Nordnes fighter og slåss, og vinner således fortjent siden de vil mer enn oss.


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 07:06

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord