Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Karoline Holm klar for Fana Publisert tirsdag 01 september 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Karoline Holm klar for Fana

Kl.

Åsanejenten Karoline Holm er klarr for vårt unge damelag. Karoline er en treningsvillig jente som kommer til å tilføre oss mye positivt. Åsane har laget en sak på dette på sin hjemmeside, og dere kan lese mer om dette her.

Den alltid like lojale og treningsvillige Karoline Holm forlater Åsane Håndball til fordel for 2.divisjonsklubben Fana I.L. Hun har etter det undertegnede erfarer fått mange tilbud, men godtok altså tilslutt tilbudet fra Erik Halvorsen og Fana IL.

Fana IL er i år, i likhet med samarbeidslaget Bergen/Åsane, nyopprykket i årets 2.divisjon. Laget består av unge spillere, og med en svært kompetanserik trener i Erik Halvorsen blir dette en bra match. Fana er klubb med bra matching gjennom 2.divisjonspill, og SPAR-serie samarbeid med Årstad. At klubben har et så godt sportslig tilbud sammen med gode trenere og flott samhold blant spillere, var tungen på vektskålen for valget til Karoline.

Karoline har under hele sin håndballkarriere spilt for Åsane, og har vel etter de flestes erfaring vært i Åsanehallen hver dag siden tidlig 2000-tall. Hun presiserer i en kommentar til webredaksjonen at det er en trist avgjørelse å forlate moderklubben. Det hun kommer til å savne aller mest i Åsane, er definitivt lagkameratene og trenerne sine.
De som tror Karoline ikke vil bli å se i hallen på en stund, tar feil. Hun forteller at hun alltid vil være en Åsane-jente, og vil så ofte som hun kan komme bort i hallen for å se kamper. Samtidig som hun spiller i Fana, vil hun praktisere som dommer for Åsane. At hun velger å fortsette med dommergjerningen setter vi stor pris på.

At Holm er lysten på å engang komme tilbake til moderklubben legger hun heller ikke skjul på; ”De siste årene har jeg bodd mer i Åsanehallen enn det jeg har hjemme, og ser på det som en selvfølge å engang vende tilbake”. Hun presiserer også at Åsane alltid vil være klubben i hjertet hennes, og hun drar med bare gode minner om trenere, ledere og spillerne.

Webredaksjonen vil på vegne av Åsane Håndball ønske Karoline all lykke i Fana Håndball, og videre i hennes karriere!


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:31

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord