Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Klart for toppkamp mot Viking Publisert torsdag 16 september 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Klart for toppkamp mot Viking

Kl.

Allerede i den 3 serierunden får damelaget besøk av sesongens klare opprykksfavoritt. Etter to flotte seire i serieåpningen, venter en knalltøff og spennende match mot Viking i Slåtthaughallen på søndag kl 17:00. Kampen kan bli helt avgjørende i toppstriden, og vi oppfordrer alle til å komme og hjelpe damelaget. Dette kommer til å bli en kjempematch, og NHF Region Vest har laget en før kampen reportasje. Les også hva Viking trener Daniel Birkelund tror om kampen.

"Fana er min klare favoritt til avdelingsserien i 2. divisjon denne sesongen. Klubben har jobbet bra gjennom flere år, og ikke minst fokusert på å bygge treningskultur – for en som brenner for spillerutvikling er det gledelig at slikt arbeid gir resultater. Det hjelper å øve mer enn de andre! Denne sesongen har de et ungt lag med flere interessante spillere og virker å ha mye entusiasme rundt det de driver med. Ved å få inn Bjørn Risti som trener tror jeg klubben har fått inn den erfaringen og kompetansen som er nødvendig for å ta steget videre som prestasjonsmiljø på seniornivå. Kampen mellom Fana og Viking tror jeg blir fartsfylt med mange dueller og ikke nødvendigvis like velspilt hele tiden. Forhåpentligvis kan vi være med å skape en nerve i oppgjøret som gjør at det blir en severdig seanse." mvh Daniel

 


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 18:41

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord