Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Dommere klare for 1. divisjon Publisert torsdag 27 august 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Dommere klare for 1. divisjon

Kl.

Atle Kubon Halvorsen og Stian Andersen har hatt en veldig fin utvikling som dommere. Nå er det unge dommerparet klare for debut i 1.divisjon. I starten av oktober skal guttene dømme Bjørnar mot Toten, før det tøffe lokaloppgjøret mellom Fyllingen og Bjørnar står for tur. Det er en flott inspirasjon for hele Fana IL at vi får frem unge dommere som markerer seg så sterkt.

Stian Andersen (til venstre) fra Bergen Vest og Atle Kubon Halvorsen fra Fana er nytt dommerpar i 1.divisjon fra kommende sesong. Unggutene skal blant annet lede lokaloppgjøret mellom Fyllingen og Bjørnar i K01 15.oktober.

Stian (18) og Atle (21) har gått gradene i Norges Håndballforbund sin karrierestige de siste årene, og har blant annet dømt finalen i Bjørklund-Cup og NM for Regionslag. I forrige sesong hadde dommerparet mange oppdrag i menn 2.divisjon, og i begynnelsen av oktober skal de lede 1.divisjonsoppgjøret for kvinner mellom Bjørnar og Toten.

- Stian og Atle har god spilleforståelse, og er veldig interessert i å utvikle seg. De fungerer bra sammen, og har vært blant landets fremste dommere på nasjonale yngremesterskap. Oppgaven nå blir å tilegne seg det nye nivået, og være forberedt på at kravene til prestasjon vil øke. De jobber veldig godt også utenfor banen, og har tatt nivåene raskt, sier Harry Stikholmen, som har fulgt dommerparet tett de siste to årene gjennom utviklingsgrupper og som dommercoach i Region Vest.

Totalt vil Region Vest dermed ha syv dommere på de to øverste nivåene. I Postenligaen vil vi finne dommerparene Bengt Nilsen/Jon Iversen og Harry Stikholmen/Stig Tore Anthun, samt Rune Kristiansen med sin makker fra Midt-Norge, Øyvind Togstad. Sistnevnte par er også aktuelle for internasjonale oppdrag.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 18:52

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord