Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Fana klare for Bringserien Publisert lørdag 05 september 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Fana klare for Bringserien

Kl.

Med seire 27-16 over SIF og 29-12 over Varhaug er Fana for 4 året på rad klare for den landsomfattende serien for 16 åringer. Jentene var suverene i dagens kamper, men både SIF og Varhaug skal ha ros for stor innsats og vilje hele veien.

Fana - SIF 27-16

I den første kampen var det SIF som var motstander. Jentene tok umiddelbart tak i kampen og viste at det som var av sommerfugler før kampen, var under kontroll. Vi fører stort sett hele omgangen med 2-3 mål, og øker ledelsen til 5 mål halvveis. I den 2.omgangen er det veldig mye bra forsvars - og målvaktspill, og jentene stenger fullstendig bakover de første 20 minuttene av 2.omgang. Fremover får vi ikke til det gode kollektive angrepsspillet, men det er så mange fine enkeltprestasjoner av jentene at det går fint. Vi vinner til slutt med 11 mål i en kamp hvor vi møter et SIF lag som spiller fysisk i forsvar med mye holding og låsing. Det blir mye rullering av mannskapet i kampen, og mange jenter viser mange fine prestasjoner. Dommerparet Bye Pedersen var tilbake i Slåtthaughallen etter itella cup, og de gjør en bra kamp - dog er det litt vanskelig å finne linjen i en del av straffesituasjonene. Men det var ikke en lett kamp å dømme.

SIF - Varhaug 15-13

Fana - Varhaug 29-12

Dagens siste kamp ble en transportetappe hvor det aldri var noen tvil. Jentene er konsentrerte og fokuserte og går rett i en 13-3 ledelse. Herfra slipper de litt opp, og målvakten til Varhaug får gjøre litt for mange redninger. Men jentene ror greit i land en klar seier, og er dermed klare for årets Bringserie. Det er mange fine prestasjoner i kampen, og det som er positivt skal vi forsterke og jobbe videre med. Så blir det også viktig å utvikle det som vi skal bli bedre på i fortsettelsen. Dommerparet Cato Helgesen og Trond Inge Andal dømmer meget bra.

En takk til Anders og Svein som sporty stiller opp og hjelper med sekreteriatsjobben.

 

 

 

 

 

 


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:06

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord