Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Serieåpning i G13 klassen Publisert søndag 20 september 2009
/   Skrevet av Mattias

Serieåpning i G13 klassen

Kl.

Serieåpningen i G13 , endte med en seier og ett tap.Men klar fremgang fra forrige helgs kamp mot Kjøkkelvik.

Fana-Årstad 15-10

Årstad var første motstander i G13 denne sesongen, og det var en gjeng revansjelystne gutter som skulle vise at de kunne bedre enn forrige helg.Kampen begynner litt ruskete, da vi slipper inn 2 kjappe skudd fra den ene Årstadbacken.Så løfter vi oss, og forsvaret setter seg.Når Henning og Alexander så stenger buret bakover kjemper vi oss inn i kampen.Mye positivt fremover, der flere gjør saker de normalt bare gjør på trening, så blir det en fortjent 8-2 ledelse til pause.Guttene er enige om at vi skal fortsette i samme stil i andre omgang.Men kombinasjonen av at vi endrer en del posisjoner på banen, der flere blir satt på uvante plasser, og at vi slipper oss litt ned forsvarsmessig, gjør at Årstad kommer inn igjen i kampen.Når vi da legger om til litt mer vante plasser, kontrollerer vi kampen greit på slutten.Vi klarer samtidig å få noen fine kontrascoringer i denne  perioden.Til slutt haler vi seieren i land med 15-10

Totalt sett en god første omgang og en middels andre, gir litt selvtillit til de kommende kampene. 

Os-Fana 21-9

Søndag skulle vi møte Os.Dette Os laget er kanskje det nest beste i G13 klassen bak suverene Fyllingen, og vi visste at det ville bli en tøff kamp.Vi blir enige om at tøff jobbing i forsvar, og helhjertet innsats i returløpene var viktig.Dette følger guttene bra, og når det i tillegg er mye fin håndball fremover, holder vi godt følge.Andreas har to flotte mål, etter innløp fra kanten.Dette åpner opp det offensive og tøffe forsvaret til Os.En veldig bra første omgang, der vi er ”bare” 4 mål bak(10-6)

Resepten for andre, er den samme. Full innsats og satsning fremover.Bakover går det noenlunde greit, men nå kommer det litt flere personlige feil.Da blir vi straffet mot et såpass godt lag som Os.Men vi spiller ganske bra fremover i perioder, og spiller oss til noen gode sjanser.Etter hvert begynner kreftene å ebbe ut, og vi tar noen feile valg fremover.Alt i alt en bra kamp. Første omgang veldig bra, og relativt bra i andre, lover godt foran neste helgs kamper.


Sist oppdatert 18.08.2017 kl 06:59

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord