Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Håndballgalla i Bergen onsdag 27.oktober Publisert tirsdag 12 oktober 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Håndballgalla i Bergen onsdag 27.oktober

Kl.

Det er litt av en håndballgodbit som finner sted onsdag 27.oktober i Haukelandshallen. NHF Region Vest inviterer sammen med vår samarbeidsklubb Tertnes Elite til håndballgalla! Først er det toppkampen i eliteserien for kvinner mellom Tertnes Elite - Stabæk kl 17:00, før herrelandslaget møter Nederland i en forrykende EM kvalifiseringskamp kl 19:15.

Fana IL Håndballgruppen vil i anledning av håndballgallaen lage til et felles sosialt opplegg rundt håndballgallaen og vi oppfordrer alle gruppene til å bli med og lage dette til en skikkelig håndballfest. Det er laget et eget lagstilbud som dere finner her. Det er flott om alle kan sende meg en tilbakemelding til erikkh22@hotmail.com med din gruppes bestilling slik at vi kan sende en felles bestilling til NHF Region Vest innen fristen som er 20.oktober.

Først ut er altså toppkampen i Postenligaen for kvinner der vår samarbeidsklubb Tertnes Elite møter Stabæk som stiller med mange junior verdensmestere fra i sommer. Det blir garantert en fartsfylt og underholdende kamp. Fana spiller Maren Roll Lied har fått sin debut i Tertnes drakten og scoret senest 2 mål i hjemmekampen mot Våg Vipers (se bildet). I pausen av denne kampen skal Fana spillerne Amalie Elven og Betina Arnesen Harkestad ha semifinale i landsskytterstevnet, så da kan vi hjelpe jentene frem til finalen under EM i desember.

Deretter er det duket for EM kvalifisering hvor herrelandslaget tar imot Nederland. En bedre mulighet til å se det ypperste av norske håndballspillere på nært hold får dere ikke, så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. 

Det hadde vært kjekt hvis vi kunne stilt med norske flagg, kubjeller, røde gensere, gjerne malt med norske flagg i ansiktet og så hjelper vi til med å lage en fantastisk ramme rundt denne håndballfesten! Dette skal vi klare!

NHF Region Vest søker også hjelp til arrangementet og de av dere som ønsker å bidra kan lese mer om dette på http://www.handball.no/p1.asp?p=29193, og ta direkte kontakt slik det angies der.

 


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 18:50

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord