Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Imponerende start av damelaget Publisert søndag 16 august 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Imponerende start av damelaget

Kl.

Damelaget begynte oppkjøringen mot debutsesongen i 2.divisjon med å delta i Åpningscupen til Årstad i helgen. Motstanderne var byens 1.divisjonslag, og det meget unge laget spilte imponerende bra. I en tett og jevn semifinale ble Årstad nummeret for sterke. Det var veldig mye positivt å ta med seg fra helgens kamper!

Vi startet lørdag med puljekamper mot Årstad og Fyllingen. Det var nok ikke bare jentene som var spente på hvordan de ville takle nivået, ikke minst siden vi kun hadde 2 balløkter sammen. I den første puljekampen møter vi et godt Årstad lag som holder høyt tempo. Vi er ikke helt med på tempoet i starten av kampen, men spiller oss veldig opp og siste 3/4 delen av matchen er jevn. Vi taper riktignok kampen 15-22, men har veldig mange klare sjanser som vi kan omsette i mål. Spillet var oppløftende, og det var flotte prestasjoner over hele linjen.

I lørdagens andre kamp stod Fyllingen på motsatt banehalvdel. Her imponerte jentene stort. Det var en vilje til å flytte beina, jobbe for hverandre, kjøre tempo, og besluttsomhet som var råbra. Vi spiller Fyllingen helt ut i perioder, og jentene viser en innstilling som gleder. Vi har litt marginer mot oss i siste del av den 2.omgangen, og det gir Fyllingen det bitte lille overtaket som gjør at de vinner 19-17, men dette var først og fremst en super gjennomføring for vår del.

Dermed ventet Bjørnar i kvartfinalen. Her imponerte jentene igjen, og det var nok en gang strålende prestasjoner på rekke og rad. Vi har full kontroll på kampen og vinner til slutt 23-16. Etter kampen var det flere som skrøt av tempoet og trykket i spillet, og det fortjente jentene til det fulle.

I semifinalen var det gjensyn med Årstad. Denne gangen var det en jevn kamp fra start hvor vi følger hverandre hele veien. Vi gjør veldig mye godt fremover på banen, og mange melder seg på. Nok en gang har vi mange klare sjanser som vi brenner når vi kan ta initiativet i kampen. Dette utnytter Årstad på slutten, og det er først de siste 5 minuttene de klarer å dra i fra og vinner til slutt 25-18.

Men det forandrer ikke på helhetsinntrykket. Dette var en veldig god start med topp matching. Jentene har vist seg fra en god side, og det er utrolig mye som gledet oss som er rundt jentene. Vi har 3 debutanter med i helgen. Celine, Emilie og Kristine gjør alle unna imponerende debuter på damelaget, og viser at de vil tilføre gruppen mye. Maren står frem og følger opp den fine innsatsen i OL. Men først og fremst er det en kollektiv laginnsats som gleder. Målvakts - og forsvarsarbeidet er lovende, viljen til å kontre fremtredende, og det er mange som melder seg på med fine prestasjoner fremover på banen.

Nå gleder vi oss til å jobbe godt på trening, så blir det nye kamper mot Volda neste fredag.

                


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 10:45

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord