Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
J14 klare for Nasjonalt Sluttspill 23-25 april Publisert tirsdag 13 april 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

J14 klare for Nasjonalt Sluttspill 23-25 april

Kl.

Etter helgens Regionssluttspill er jentene klare for sesongens hovedmål - å være blant de 8 lagene som kjemper om NM tittelen. Etter en grei gjennomkjøring ble Stryn slått med 17 mål i den avgjørende kampen. I puljespillet i det nasjonale sluttspillet venter Storhamar, Flint og Grane. Det blir garantert en tøff utfordring, men vi gleder oss.

Vi satte oss i bilene grytidlig lørdag morgen med avreise for vakre Sandane. Det var en fantastisk kjøretur i noe av det vakreste landskapet vi finner i Norge. Spesielt nå på vårparten var det flott natur å se på. Vel fremme ventet Stryn i semifinalen. Utgangspunktet var enkelt - vinn eller forsvinn om vi ville til Nasjonalt Sluttspill.

Jentene starter litt slurvete, men har full kontroll på kampen fra start til slutt. Forsvaret sitter tidvis bra, og det er gode kontringer. Betina 7, Andrea 6 og Marthe 5 leder an for et bra Fana lag som til slutt vinner 26-9 uten å ta ut så mye. Dermed klarte vi målsettingen med helgen som var å kvalifisere oss til Nasjonalt Sluttspill i Bergen 23-25 april for de 8 beste lagene.

Deretter ble det tid til litt snopekjøping, middag på Mona Lisa og litt soling. Med hovedmålet oppnådd benyttet vi anledningen til å kose oss litt.

Finalen mot Åsane ble spilt med et meget redusert Fana mannskap, men det var en fin gjennomkjøring for de som spilte. Julie står godt i mål, og jentene fighter bra til 11-12 i 2.omgang. Da får vi en lang rekke merkelige utvisninger - og det er ikke lett å spille 4-6 i flere minutter. Dermed drar Åsane iland kampen, og vi depper ikke av den grunn. Tar med oss det som var bra, og jobber med å forbedre det som ikke er godt nok i treningsarbeidet. Vi skal huske på at det ble et meget redusert Fana lag, og Åsane er et bra lag.

Sandane og Gloppen som arrangør var hyggelige og vennlige. Arrangementet var bra, men kunne vært bedre i selve gjennomføringen.

Vi hadde en fin tur, og nå gleder vi oss til årets hovedmål - NM sluttspillet. Der skal vi bite godt fra oss

 


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:18

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord