Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2 fine seire for jentene! Publisert mandag 08 november 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

2 fine seire for jentene!

Kl.

J13 fortsetter den fine høsten sin. Først ble Askøy slått 15-11 i Sædalshallen før Os ble slått med samme sifre i Oshallen. Det var mye positivt å ta med seg fra kampene, og jentene er i fin utvikling.

J-97 Fana- Askøy  (7-5) 15-11

Dette var vårt første møte med Sædalshallen. Den var moderne og flott. Store vinduer er stilig og gir mye lys, men denne søndagen var det sol innimellom regnbygene og da ble det vanskelig for Fanas keeper som fikk solen rett i ansiktet. Vi skal ta med caps neste gang i tilfelle. Gledelig denne søndagen var at alle jentene var tilbake ”fit for fight”.

Fanajentene kom raskt opp i ledelse og ledet hele 1.omgang. Askøy reduserte jevnt og trutt, men vi hadde en god følelse for at denne kampen skulle vi vinne. Fana spilte seg frem til mange gode scoringssituasjoner, men Askøy sin sisteskanse var tøff og dyktig. hun hindret Fana i å få en større og solid ledelse.

Til pause var stillingen 7-5.

2.omgang startet med en god Fana periode. Flere jenter meldte seg på i kampen og vi gikk raskt opp i 11-6 ledelse. Utover i omgang slappet vi litt av. Intensiteten og konsentrasjonen sank og det medførte at Askøy kom mer inn i kampen.

Fana kontrollerte kampen ut, men burde nok ha sikret en større seier. 15-11 ble sluttresultatet.

J-97 Os – Fana (6-8) 11-15

Kampen var flyttet frem til onsdag pga fotballturnering for Osjentene. Harmonisk stemning i Oshallen der vi varmet opp sammen med Osjentene som hadde en ½ bane til disposisjon før kampstart. Viktig å ha et godt og vennskapelig forhold til de andre lagene, både trenere, foreldre og spillere. Det skaper et godt håndballmiljø som er grunnleggende for den videre utviklingen.

Kampen begynte litt halvveis for Fana jentene, de kom litt bakpå og strevde med å få forsvarsspillet til å fungere. Fremover manglet Fanajentene tempo og ”guts”. Det ble mye enkeltmannsprestasjoner og utålmodige avslutninger.  Os fører første del av 1.omgang og vi sliter med å holde følge. På stillingen 6-4 til Os tar Fana time-out. Det er 5 minutter igjen av omgangen og vi trenger å gjøre noen grep for å hente inn ledelsen til pause. Jentene er lydhøre og konsentrerte, følger avtalene og vinner siste del av 1.omgang 4-0. Pauseresultat 8-6 til Fana.

Vi greier ikke å følge opp starten på 2.omgang slik vi avsluttet 1.omgang. Jentene kommer på ny litt bakpå, slipper Os inn i kampen. Jentene er mer på hugget og viser strålende innsats, særlig i forsvar, men det løsner ikke helt for Fana jentene. Vi spiller oss frem til gode avslutninger, men Os har dyktig keeper som vi sliter med å score på. Kampen er jevn, lagene bytter på å ha ett måls ledelse. Da det er 4 minutter igjen og stillingen er 12-11 til Fana tar vi time-out. Noen enkle kollektive løsninger blir avtalt og jentene gjør som avtalt. Strålende samspill i de siste minuttene gir Fana seier 15-11.


Sist oppdatert 22.07.2017 kl 12:40

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord