Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
2. seriekamp gav klar seier over Løv Ham med 18-11 Publisert onsdag 29 september 2010
/   Skrevet av PN

2. seriekamp gav klar seier over Løv Ham med 18-11

Kl.

Etter den flotte seieren mot Sotra i åpningskampen skulle jentene møte Løv Ham på bortebane i den andre. Her spilte jentene nok en fin kamp med flere gode kollektive løsninger. Pauseledelsen på 11-5 ble til slutt til seier 18-11. Vi er også strålende fornøyd med mange av jentene på scoringslisten i denne kampen.

Fana jentene vant fortjent i oppgjøret mot LøvHam i Fyllingsdalshallen tirsdag ettermiddag. Lagene fulgte hverandre de første 10.minuttene av 1.omgang, men på stillingen 5-4 til Fana takket Fanajentene for følget. Resten av 1.omgang spilte jentene godt. Mange kollektive løsninger som ble satt sikkert i mål, straffene er perfekte og forsvarspillet blir betraktelig bedre. Vi går til pause med 11-5 ledelse.

I pausen får jentene mye skryt for hvordan de avsluttet omgangen og vi blir enige om å fortsette med samme innsats både i forsvar og angrep.

2.omgang starter strålende. Fana er i storslag og går opp i 15-5 ledelse, men så er det slutt. Vi står ikke tett sammen i forsvar og har ikke den samme intensiteten. Vi slipper LøvHam inn i kampen. Både forsvarspillet og angrepsspillet blir halvveis, vi vil ikke nok. LøvHam reduserer til 15-8. Seieren er ikke truet, men vi må jobbe med å holde konsentrasjonen og innsatsen i lengre perioder av kampen. Siste del av 2.omgang blir jevnspilt og sluttresultatet blir 18-12 til Fana jentene.

7 av 9 jenter på scoringslisten er vi strålende fornøyd med. 

Til helgen er det spennende ”toppoppgjør” mot Gneist i Fyllingsdalshallen! Kanskje blir det 4 poeng i løpet av 5 dager i Fyllingsdalshallen. Det hadde vært kjekt, men først skal kampen spilles. Husk: Alle kamper lever sitt eget liv. De som vil nok har størst sjanse til å vinne. Vi gleder oss.    


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 05:04

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord