Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Gneist ble for sterke for Fanajentene Publisert søndag 10 oktober 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Gneist ble for sterke for Fanajentene

Kl.

Etter flere flotte resultater i innledningen av sesongen måtte et noe redusert Fana lag se seg slått av et kjapt og fintspillende Gneist lag i sesongens 3 seriekamp på bortebane. Etter en vanskelig start reiste jentene seg og spilte meget bra utover i kampen med flere flotte prestasjoner.

Et litt redusert Fana -97 lag entret banen i Fyllingsdalshallen denne søndagen. Kun 8 spillere er i færreste laget når en skal måle krefter med de beste.

Vi tok ledelsen 1-0, men Gneist satte raskt opp farten og styrte spillet. De fikk en solid ledelse, 6-1, før vi klarte å redusere. Vi kom skikkelig ”bakpå”.Denne svake delen av 1.omgang greide vi aldri å rette opp igjen. Fana jentene kjempet tappert frem til pause og klarte å komme inn i kampen igjen. Den siste delen av 1 omgang spiller vi jevnt med Gneist. Det er en god egenskap å aldri gi opp. Jentene var nok litt skuffet over 1.omgangen. Lystavlen viste 11-4 til Gneist da vi gikk til pause.

Selv om pauseresultatet var svakere enn forventet var det ting å glede seg over. Vi gjorde et par endringer, særlig i forsvarspillet og ble enige om at alle måtte ta mer initiativ i angrepspillet. Humøret kom tilbake i løpet av pausen og alle var klar for å gi Gneist litt mer motstand i 2.omgang.

Det ble en strålende omgang. Jentene kjempet i alle duellene, støttet hverandre, viste muskler og spilleglede. Forsvarsarbeidet og keeper gjorde en strålende innsats. Fremover var det mange flotte prestasjoner, både individuelt og kollektivt. Det er slik vi vil se jentene på parketten.

2.omgangen ender 7-7, men sluttresultatet blir 18-11 til Gneist. Litt skuffet er det lov å være, men vi tapte for et bedre lag denne dagen. Gneist spiller kjapp og fin håndball. Jentene fikk virkelig tatt ut alle kreftene og var slitne på slutten.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 05:03

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord