Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Seier 17-15 i serieåpningen mot Sotra Publisert mandag 13 september 2010
/   Skrevet av PN

Seier 17-15 i serieåpningen mot Sotra

Kl.

Fana- Sotra 17-15

Sesongens første seriekamp ble  jevn og spennende der lagene skiftet på ledelsen gjennom hele kampen. Sotra fikk en to måls ledelse midtveis i andre omgang ,men Fana kjempet seg tilbake i ledelsen med mye fint angrepsspill. To brente straffer av Fana i siste del av andre omgang satt en ekstra nerve på kampen som Fana tilslutt avgjorde i de siste minutter og kunne slippe jubelen løs. 

 

Det var en spent gjeng som varmet opp i Slåtthaughallen denne søndagsettermiddagen. Det er alltid litt ekstra spenning når det er serieåpning. Jentene har hatt gode resultater både i Akvariecup i juni og i Hummelcup i Oslo i august. Litt sommerfugler skal det være før kamp.

 Sotra er et godt lag så hvis vi skulle ha mulighet for seier måtte alle gjøre sitt beste og hjelpe hverandre både i forsvar og angrep.

 Lagene fulgte hverandre tett. Sotra og Fana byttet på å være i ledelsen.. Fanajentene jobbet glimrende i forsvar og keeper stod godt i målet. Fremover var det varierende prestasjoner, men i perioder var det mange gode individuelle og kollektive løsninger som jentene satt trygt i mål. Til pause stod det 9-9 på lystavlen i Slåtthaughallen.

 I pausen ble vi enige om å være mer ”farlige” i angrep og gjøre noen enkle avtaler om samspill som vi har trent på den siste tiden. Forsvaret hadde fungert godt, så det var bare å stå på videre og kjempe om hver eneste ball.

 Sotra startet 2.omgang best. De gikk raskt opp i en 12-10 ledelse samtidig som de satte ”frimerke” på en av Fana spillerne. Vi måtte gjøre noen justeringer i laget for å få fart på angrepet og det lykkes vi med. Vi hentet inn igjen ledelsen deres og lagene fulgte hverandre tett utover i 2.omgang. Sotra tok time-out uten at det hjalp, for Fana jenten ville ha denne seieren og jobbet strålende siste del av kampen. Vi kom i 2 målsledelse og den tok vi godt vare på. God taktisk avslutning medførte at Fana vant 17-15.

 Dette var topp underholdning for publikum. Mye flott spill og kampen er spennende i 2x20 minutter. Jentene får skryt for godt humør og strålende innsats både fremover og bakover. Kjekt å se at det som vi trener på blir hentet frem i kamp og gir jentene nye muligheter til å stå frem som et kollektivt og kreativt lag.

 


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:51

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord