Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Bra kamp gav 30-13 seier mot Gneist i J14 Publisert søndag 29 november 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Bra kamp gav 30-13 seier mot Gneist i J14

Kl.

Jentene gjennomførte en bra kamp i dag på bortebane mot Gneist. Det er litt mer trøkk i mye av det vi gjør, og det er prestasjonsfremgang i en del av fasene. Nå gjenstår det to J15 kamper før det er Norden Cup.

Før dagens kamp jobbet vi med å sette fokus på et par enkle ting som vi ville ha på plass i spillet. Det er gledelig at vi fremstår bedre i flere deler av spillet slik vi ønsket. Vi starter kampen med et godt 6:0 forsvar og en god Julie i mål. Nesten 10 minutter tar det før Gneist får sitt første mål i kampen. Fremme mangler vi litt tempo, men kommer til en del gode sjanser - men som så ofte før så bommer vi på en hel del av disse og skyter mv til Gneist litt bedre enn hun trenger å være. Samtidig har vi utur med en rekke fine skudd som går stang ut fremfor stang inn.

Vi leder 12-5 til pause etter en 1.omgang hvor vi har litt utur og litt udyktighet som gjør at vi ikke putter langt flere fremover. Bak er det veldig solid, og alle Gneist sine mål kommer som resultat av individuelle forsvarsfeil som ikke hører hjemme på J14 nivå. Det er vi ikke fornøyd med.

I 2.omgang gjør vi en god omgang fremover. Det er mange fine prestasjoner - og det skal jentene ha ros for. Vi gjør også i 2.omgang en god omgang bak, men de samme feilene gjentar seg. 8 av Gneist sine mål i denne kampen skal vi luke bort!

Oppsummert en bra kamp av jentene der det er flere momenter som detter bedre på plass i spillet. Med litt bedre uttelling i 1.omgang så er vi i nærheten av det nivået vi kan ha inne.

Kampens to unge dommere dømmer godt!


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:18

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord