Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Dobbeltseier i Åpningscupen med seier i J15 og J18 Publisert torsdag 26 august 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Dobbeltseier i Åpningscupen med seier i J15 og J18

Kl.

Det ble en flott håndballstart for jenter 95 gruppen med seier i J15 klassen i Åpningscupen, og da jentene fikk muligheten til å spille J18 finalen, så leverte de knallbra og vant den på imponerende vis. I J15 ble Askøy slått kontrollert 12-9, mens arrangørklubben Årstad ble slått 14-13 på sudden death i en meget spennende J18 finale. Jubelen stod i taket da Amalie satte det avgjørende målet fra distanse! Demed ble det en strålende start for Hans Christian i trenerteamet!

Før denne sesongen har vi utvidet trenerteamet rundt Bringmiljøet med Hans Christian Jannison som kommer fra Byåsen. Hans Christian vil ytterligere styrek det gode apparatet vi har rundt jentene, og her er hans oppsummering av Åpningscupen!

Onsdag 18 august - Én stykk nervøs trønder møter opp i Haukelandshallen for å lede sitt nye håndballag Fana J15.
Hvor skal dette ende?

I 16 årsserien møter vi et mediokert Lyngbø som vi feier av banen me 20-9, men mot Årstad og Åsane får vi trøbbel og ender på tredjeplass i pulja. Det som er spennede er at vi kun taper med noen få mål mot jenter som senere i turneringen feier andre 16årslag av banen med stygge sifre. Dette lover bra for tiden fremover.

Som en bonus fikk jentene spille finalen i J18. Kampen som alle trodde Årstad J18 skulle vinne ble vunnet av et hardtarbeidende Fana på sudden death, 16-15 - og jentene tok seieren, vinnerskjorta og pokalen i J18!! Fantastisk morsomt og vel fortjent!!

I 15årsserien fikk pipa en annen tone hvor vi går ut av gruppespillet med imponerende 38 - 9 i målforskjell og en samlet målforskjell fra start til slutt på 89 - 25. Disse sifrene forteller kanskje litt om hvor bra jentene spilte i forsvar utover i turneringen. I finalen ble Askøy slått av en sliten men fornøyd jentegjeng som tok sin andre pokal i turneringa.

Et jentelag med full trøkk i forsvar, tempo og entusiasme viser hva de er gode for i denne turneringa og får en god gjennomkjøring frem mot BRING-kvalikk om to uker. Nå er det bare å legge seg i selen, og trene hardt frem til en spennende helg i Stavanger 10-12 September.

Avsutter med ord fra en velkjent trønder sier; "Den som træne bæst, bli bæst. Det e ænkel matte det."


Sist oppdatert 22.07.2017 kl 12:33

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord