Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
J14 Åsane - Fana 15-22 Publisert fredag 26 mars 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

J14 Åsane - Fana 15-22

Kl.

Jentene avsluttet seriespillet med en ren seriefinale på bortebane mot Åsane. Dette har vært regionens klart beste lag de siste årene, og hvis ikke noe rart skjer så skal begge lagene delta i NM sluttspillet. Vi gjør en bra kamp og vinner til slutt kontrollert med 22-15. Dermed vant jentene serien og får møte Stryn i semifinalen i Regionsmesterskapet 10.april.

Vi starter kampen bra med aggresivt forsvarsspill og godt målvaktsspill fra Julie. Fremme er det besluttsomhet og skikkelig tæl der Amalie og Mahlet herjer i midten. Dermed fører vi med 6-3 etter 9 minutter. Åsane fighter godt og gjør flere gode kombinasjoner som vi for lett lar oss lure av. Dermed kommer de opp på 8-9 halvveis.

I pausen er vi ikke helt fornøyd, og mener selv vi har mye å gå på. Starten på den 2.omgangen er bra, men så får Åsane noen enkle mål og det er tett kamp. Vi gjør en taktisk justering og får inn en keivhendt bakspiller på høyresiden i Emilie. Det gir bedre balanse og rytme i angrepsspillet, og ikke minst større rom for Julie på motsatt bakspillerplass. Dermed spiller vi bedre offensivt og gjør mye bra de siste 14 minuttene fremover. Bak er vi gode i forsvar, bortsett fra at det blir noen slurvefeil på venstre 2er og 3er som Åsane utnytter og får 3-4 lette mål. Totalt sett en bra kamp fra vår side, der de taktiske justeringene gjør at vi får mer rytme og struktur i spillet vårt. Julie står godt i mål i kampen.

Torfinn Elverhøy har full kontroll på en fairspilt kamp. Vi ønsker Åsane lykke til med regionsmesterskapet og det som etter alt å dømme blir NM sluttspillet 23-25 april.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord