Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
J14 Stord - Fana 5-34 Publisert søndag 27 september 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

J14 Stord - Fana 5-34

Kl.

Jentene leverte en god bortekamp mot Stord i dag. Vi jobber med et nytt forsvarssystem som jentene løser veldig bra, og det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Nå skal vi jobbe godt inn mot itella cup om 2 uker.

Fjorårets bortekamp mot Stord var en kamp vi ikke var helt fornøyd med, og vi var bestemt på å gjøre en bedre prestasjon i dag. Kampen gikk tidlig, og allerede 08:00 var vi samlet til avreise i Skjoldskiftet. Grunnet komfirmasjons forberedelser var det kun 9 jenter som satte seg i bilene og gjorde seg klare til borteturen til Stord.

Vi velger å bruke dagens kamp til å jobbe med flere dimensjoner i spillet vårt. Bakover velger vi et forsvarssystem som vi ikke har jobbet med på lenge. Det løser jentene meget bra, og Stord sliter med å skape de helt store sjansene. Aller bakerst står Marthe en god kamp i mål, og gjør fine redninger på det som kommer forbi et bra forsvar.

Fremover er det prestasjonsfremgang i kontringsspillet, det er litt bedre vilje til å løpe og timingen sitter bedre i denne kampen enn i den forrige. Men det er fremdeles mye å jobbe med, for vi utnytter ikke det gode forsvarsspillet godt nok og bør score 10 mål til på kontra i denne kampen.

Det etablerte angrepsspillet er tidvis bra, og vi får alle jentene på scoringslisten i dagens kamp. Alt i alt en bra gjennomført kamp der det er mye positivt i spillet, og det skal vi ta med oss. Nå handler det om å jobbe godt inn mot itella cup om 2 uker.

Dagens Fana Spillere:

Amalie 8, Emilie H. 6 , Julie H. 5, Julianne 4, Betina 4, Andrea 4, Oda 2, Mahlet 1 og Marthe (mv)

 

 

 


Sist oppdatert 23.08.2017 kl 06:04

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord