Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
J15: Fana 2 - Stord 33-30 Publisert søndag 31 januar 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

J15: Fana 2 - Stord 33-30

Kl.

Jentene leverte årsbeste på deler av det offensive spillet i perioder i dagens kamp i klassen over. Et godt Stord lag (langtfra samme laget som ellers har spilt i serien) gav god motstand hele veien. Vi disponerte spilletiden og fikk jobbet med mye forskjellig. Det offensive spillet er vi bra fornøyd med , mens vi bakover må opp et hakk til neste kamp.

Jentene hadde et par arbeidsoppgaver før kampen. Meget gledelig går de til kampen med stor vilje til å kjøre som avtalt og de leverer kjempebra på det vi har jobbet med i forhold til det offensive spillet. Vi får spilt Stord jentene helt ut i perioder og ballen går hurtig. Gledelig er det også at Julie kliner til og tar mye distanseansvar og er tøffere i satsingene enn på lenge. Vi leder 18-16 til pause etter en veldig god omgang fremover. Bakover slurver vi og overhjelper hverandre litt i forsvar. Det er 6 baller for mye bakover til at vi er fornøyde.

I den andre omgangen er vi veldig solide i starten og øker til 7 måls ledelse. Denne holder vi i store deler av den 2.omgangen, men så blir vi utfordret skikkelig med mange utvisninger mot oss, mens vi har gjentatte situasjoner hvor Stord helt klart skal ha utvisninger. Dette gjør at Stord får mange 7 metere og kutter ned forspranget mot slutten. Vi vinner til slutt med 33-30 etter en kamp der det er mye positivt fremme. Masser av plusser på den delen av banen. Bakover har vi ting å forbedre og det skal vi gjøre!

Oppsummert veldig mye positive tendenser i det offensive spillet. Julie gange 2 fortjener dagens ekstra skryt.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:54

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord