Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Sesongbeste i J14 serien av jenter95 Publisert søndag 07 februar 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Sesongbeste i J14 serien av jenter95

Kl.

Denne helgen hadde jenter 95 gjengen et tett program med 3 kamper. Først leverte jentene sesongbeste mot et bra Kjøkkelvik lag i J14 og vant med 32-15 etter veldig mye bra spill som viser at jentene så smått er på vei tilbake der vi skal være. Derneste ble Gneist slått i J15 før vi på søndag slo Kjøkkelvik også i J15 klassen.

J14 Fana - Kjøkkelvik 32-15 , Slåtthaughallen lørdag 6.februar

Det var en stund siden vi hadde møtt Kjøkkelvik i J14 klassen, og de hadde imponert ved å vinne den andre A puljen før jul. Vi begynner bra og spiller mye fin håndball i den første omgangen. Bak er vi for det meste på plass, men Kjøkkelvik får noen litt for enkle mål. Til pause leder vi derfor med 16-10 etter en bra omgang. Starten på den 2.omgang er råbra av jentene, og de første 10 minuttene spiller de superhåndball tatt ut av læreboken. Vi flytter beina litt raskere i forsvar, og når vi vinner ballen er det kontringsspill av høy klasse der ballen går knallhardt 20 meter ene veien før vi nesten i blinde kan spille motsatt vei 10 meter. Strålende besluttsomhet og mye positivt. Målvaktsspillet er også stabilt og godt og vi gjennomfører en meget solid 2.omgang. Til slutt vinner vi med solide 32-15 etter det som er klar sesongbeste for vår del. Veldig mye positivt av alle jentene i denne kampen. Rune Olsen dømmer også godt.

J15 Fana 2 - Gneist 1  23-22 , Slåtthaughallen lørdag 6.februar

Kun 1 time hvile hadde jentene før det var ny kamp, denne gangen i J15 mot Gneist. Det var som alltid et heltent Gneist lag, og vi gjennomfører en heller svak kamp på mange områder. Forsvaret blir litt for tamt og litt for slapt hele veien, og fremme i angrep blir vi gående litt for mye sideveis. Det er gode tendenser i perioder, men det var tydelig å se at flere av jentene var litt slappe etter den meget gode første kampen vår mot Kjøkkelvik. I første omgang har vi en periode der vi spiller med større trykk og tempo, og i denne perioden får Gneist et rødt kort, og burde nok hatt et til. Det positive i kampen er at vi har bra målvaktsspill og viser akkurat nok til å vinne når det trengs.

J15 Fana 2 - Kjøkkelvik 23-16 , Slåtthaughallen søndag 7.februar

Søndag kveld var det påny J15 kamp, denne gangen mot et godt Kjøkkelvik lag. Det blir en kamp hvor vi hever flere av fasene fra dagen før mot Gneist. Julie står stabilt godt i mål, og når vi flytter beina og jobber godt i forsvar er vi solide bak. Kontringene tar vi ikke så mange av, og her har vi forbedringspotensiale. I det etablerte angrepet blir vi litt halvveis en del ganger mot det utgrupperte forsvaret til Kjøkkelvik. Men de gangene hvor vi kliner til og setter fart i beina er det mange fine prestasjoner, blant annet utspill til kant og innspill til linjen hvor Marthe er meget solid i den 2.omgangen. Kampen gjør vi bakover etter 10 rufsete første minutter der vi slipper inn 6 mål. De siste 40 minuttene er meget bra bakover.

Oppsummert en helg der jentene leverer sesongbeste i J14 og vinner begge toppoppgjørene i J15 selv om finspillet der uteblir.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:52

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord