Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Sikret 2.plassen i J15 A serien og tok et langt steg mot regionssluttspillet i J14 Publisert søndag 21 februar 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Sikret 2.plassen i J15 A serien og tok et langt steg mot regionssluttspillet i J14

Kl.

Det var en avgjørende søndag for jenter 95. Først sikret de seg 2.plassen i J15 A serien etter en fin og kontrollert 20-17 seier mot Kjøkkelvik i Olsvikhallen. Deretter var det en liten pause før jentene møtte Tertnes i Åstveithallen til toppoppgjør i J14 A serien. Her var jentene slik vi kjenner de og spilte strålende angrepshåndball og vant hele 34-22. Dermed har vi tatt et stort steg mot NM sluttspillet.

J15 Kjøkkelvik - Fana 2  17-20

Dette var kampen som ville avgjøre hvem som skulle bli det nest beste laget i J15 klassen denne sesongen. Vi slo Kjøkkkelvik med 23-16 i Slåtthaughallen sist. Dagens kamp gav en utfordring med at vi hadde en svært viktig J14 kamp like etterpå, og således måtte vinne uten å bruke for mye krefter. Laget blir også disponert med dette for tankene. I den 1.omgangen følger lagene hverandre hele veien, og vi har flere fine muligheter til å ta føringen i kampen. I pausen justerer vi litt på forsvaret. Sammen med godt målvaktsspill skrur vi opp tempoet i starten av 2.omgang. Kjører masse gode kombinasjoner med Mahlet på linjen, og går i en 5 måls ledelse. Derfra og ut kontrollerer vi kampen til en grei seier. Jentene utførte arbeidsoppgavene akkurat som ønsket, og det var en solid start på dagen.

J14 Tertnes - Fana 22-34

I denne kampen var det aldri noen tvil. Jentene skrudde opp tempoet og spilte en strålende kamp fremover mot et godt Tertnes lag. Besluttsomheten og viljen er dønn tilstede og Tertnes blir helt utspilt. Jentene er veldig disiplinerte i det etablerte angrepsspillet og løser oppgavene på en fremragende måte. Det er mange som melder seg på, og Tertnes klarer ikke å løse spillet vårt. Bak er vi bra, men slipper inn litt for enkle mål. Vi bør holde oss på under 20 mål bakover. Men så lenge vi spiller flott angrepshåndball og scorer 34 mål har vi fokus på det.

Nå har vi gitt oss selv et supert utgangspunkt før de siste 5 kampene. Med 6 poeng og mange mål å gå på i innbyrdes oppgjør skal vi klare dette.


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 11:08

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord