Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Vårspretten J15: God gjennomføring av jentene før helgens NM sluttspill Publisert tirsdag 20 april 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Vårspretten J15: God gjennomføring av jentene før helgens NM sluttspill

Kl.

Mandag kveld hadde jentene 3 kamper i puljespilleti  J15 i Vårspretten. Kampene ble en fin gjennomkjøring før det nasjonale sluttspillet/NM sluttspillet til helgen. Det var mange gode prestasjoner og mannskapet rullerte slik at alle spilte like mye. Kampene ble vunnet 15-3 mot Årstad, 27-10 mot Bjørnar96 og 21-7 mot Bjørnar.

Det var mange fine prestasjoner i kampene. Vi startet mot Årstad, og her satte jentene forsvaret fra start. Sammen med et godt kontringsspill ble Årstad ble Årstad distansert og var bak 12-1 etter 12 min. Her er det veldig mye bra jenter! Den siste halvdelen av kampen blir vi for passive, og det er flere som går sideveis enn mot mål. Sammen med et par brente sjanser gjør det at vi til slutt vinner 15-3.

I kamp nummer 2 er vi ikke med i forsvar i starten. Bjørnar96 utnytter dette og får score 6 mål de første 10 minuttene, hvorav 4 på retur. Det er ikke godt nok. Vi justerer jentene bak, og siste 15 minuttene av denne kampen er gode bakover. Fremover er det påny høy klasse på mye av det som presteres fra hele mannskapet. Jentene er råere i satsingene og da gjør vi hverandre gode. Til slutt vinner vi 27-10.

I den siste kampen øver litt mer på bestemte avtaler - resultatet blir såder, noe sitter bra, andre må vi jobbe mer med. Men det er påny en kamp hvor vi er veldig solide bak i perioder, for så å slurve litt på enkle feil. Fremover kommer vi til massevis av sjanser, og bør score litt flere mål. Uansett nok en god kamp av jentene.

Det var mange gode prestasjoner i alle spillets faser, og vi skal utvikle dette ytterligere før helgen. Da blir det en spennende NM sluttspill helg hvor alt er mulig!


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:56

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord