Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Mange bekker små blir en stor Å, også på håndballbanen. Publisert lørdag 13 november 2010
/   Skrevet av Hans Christian Jannisson

Mange bekker små blir en stor Å, også på håndballbanen.

Kl.

Når ballen er glatt og nesen er vis kan resultatet blir smertefult. Det ble det i dagens kamp mot Årstad 96.

En middels oppladning, en liten respekt for motstanderen og missbrukte sjanser er nok oppskriften for tapet mot Årstad J96 i formiddag.

Når 321 endrer navn til takras

Vi har som et sportslig mål i år å lære 321 og arbeide for å kunne bruke utgruppert forsvar mot lag som takler dette dårlig. Vi har aldri forsøkt å starte kampen men 321 på grunn av mangelen på ferdigheter. I dag starter jentene i 321 og spiller de første 15 minuttene på denne måten. Foruten noen etablerte runder med forsvarsspill kan dette desverre betegnes som et takras. Minimumskravet for å spille utgruppert er tilstedeværelse, det manglet i første omgang i dag. Årstadjentene spilte seg igjennom gang på gang uten å få julig, og etter 15 minutter står det 5 - 11 på tavlen. Det forteller oss noe om at det ikke bare var i forsvar det ikke funket.

Liten ball

Jentene våre er ikke vant med å spille med liten ball, mange eier ikke en slik en gang. Dette er et kjent problem i J15-serien, og noe vi er forberedt på. Bakspillerne slet spesielt med å håndtere den glatte ballen, og det ble nærmest umulig å få til gode innspill til Mahlet som ellers er et sikkert spillepunkt for oss. Det skal ikke være grunnen til at vi taper kampen i dag. Liten ball uten klister blir det også i Petter Wessel, her må vi ta tak. (nå vet vi hva vi kan ønske oss i julegave ;) )

Gode vingspillere

Det flotte med denne kampen er at vingspillerne våre trapper opp og putter 13 mål iløpet av denne bataljen. Det er et vesentlig større tall enn vi er vant med å se, og treffprosenten til våre fire kantspillere var over middels. Vi har ressurser på disse plassene som vi absolutt bør finne og utnytte mer i andre kamper. Overraskende nok var det lite å høre angående ballen fra disse. Uten venstrehendte spillere med i denne kampen er jeg spesielt fornøyd med 7 mål fra høyre kant!

Nok en gang er det flott å høre og se engasjerte foreldre! Jeg må si jeg er imponert over viljen til å heie fram jentene tross en slik kamp som dette!! FLOTT!

Lærepenge

Totaltsett er jeg ikke forsnøyd med utfallet av kampen. Våre jenter skal være disiplinerte nok til å kunne utnytte en timeout på 20 minutter og to mål under til å snu kampen. Istede taper vi med 5 mål mot et hardtkjempende Årstadlag som aldri gir opp. Spesielt vil jeg rose laglederne til Årstad som maner jentene sine til kamp og får de til å tro på at det klarer dette, og deres sisteskanse i gul drakt. Flott målvaktsspill. Taktisk er jeg ikke opptatt av hvordan 321 påvirker resultatet i kampen, hadde vi hatt som primærmål å vinne kampen ville vi nok ikke spilt 321. 

Så for å konkludere; med en dårlig taktisk vurdering fra undertegnede, svak oppladning, dårlig tilstedeværelse, medioker uttelling og minimal vilje og innsats kan man si at "mange bekker små danner en sto Å". I morgen er det revansje!

 

Dagens prestasjon: Dagens prestasjon må være 7 mål på 25 minutter - trist men sant!

Dagens sitat: "Dette er sykt flaut" sier en gråtende lille-Emilie. Kling i glasset og mozartkule til deg :) (det var vel mer at hun som ikke spilte kampen satt å gråt, men alikevell.... )

Dagens rop om hjelp: Som dere ser begynner jeg å gå tom for nye bilder av jentene. Om noen kan ta bilder under kampene hadde det vært flott!!!

 

Med en stor godterpose og en liten surleppe tar jeg lørdagskveld. Over og ut.
Hans Christian.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 18:44

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord