Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter

Lagkontakter

INSTRUKS FOR LAGKONTAKTER

I Fana IL?s håndballgruppe har vi organisert lagene slik at vi har en hovedtrener pr årsklasse.

I håndballgruppen har hver årsklasse sin lagkontakt eller lagkontaktgruppe. Det må alltid være minst 2 personer i denne rollen pr årsklasse. Hvor mange og hvilke arbeidsdeling som skal være internt i lagkontaktgruppen, er opp til gruppen selv å bestemme. De som velges må inngå et nært samarbeid for å arbeide godt sammen. Det anbefales å ha ett utvalg på minimum 3 personer og maksimum 6 personer.

LAGKONTAKT (GRUPPEN)  SINE OPPGAVER:

Styret avholder møte med lagkontaktene normalt 1 til 2 ganger i året (eller ved behov). Informasjon som fremkommer på disse møtene, sørger lagkontaktene for blir videreformidlet til spillernes foreldre.

Lagkontaktene må ha oppdatert liste med alle spillernes navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato. Treneren for årsklassen har ansvar for å utarbeide og oppdatere spiller listen (men lagkontaktene kan avhjelpe treneren med dette). Trener og lagkontaktene må selv bestemme hvem som sender inn spilleroversikt til styret. Vær oppmerksom på at man endrer benevnelse fra sesong til sesong, f.eks jenter 10 denne høsten blir til jenter 11 neste høst.

Norges Håndballforbunds loddsalg organiseres av lagkontaktene for den enkelte årsklasse. Lagkontaktene får tildelt loddene fra lotteri ansvarlig i håndballgruppen. Man kan i tillegg bli pålagt å selge lodd for håndballgruppen. Likeledes vil de ulike årsklasse måtte kunne stille på ulike dugnader (lagkontaktene vil være årsklassens kontaktperson).

Hvert årsklasse må påregne å være arrangør ved håndballkamper minst en gang i sesongen i Slåtthaughallen. Dette innebærer at man er ansvarlig for sekretariat, inngangsbilletter og salg av vafler, kaffe etc. Lagkontaktene er ansvarlig for at arrangementet blir gjennomført i henhold til instruks. Ønsker man å ha flere arrangement i løpet av sesongen, meddeles dette til sekretær i styret. Arrangøren beholder overskuddet av salg av kaffe, vafler, saft etc selv. Inntektene fra inngangsbillettene går til håndballgruppen og dekker dommerutgifter og andre arrangementskostnader.

Det anbefales at hvert årsklasse skaffer seg en bankkonto til en egen kasse som disponeres av lagkontaktene. For at en slik kasse kan bli opprettet, har mange praktisert innbetaling av et mindre beløp fra foresatte (100 til 200 kr pr spiller) som en oppstart når laget begynner i 8 eller 9-års serien. Styret i håndballgruppen har ikke anledning til å gå inn med forskuttering av slike kasser. Navnet på kontoen MÅ IKKE inneholde FANA's navn, bruk navn som "Håndballjenter-1996" eller lignende (ikke bruk jenter 10 da laget endrer navn fra høst til neste høst).

Lagene kan selv arrangere egne salg eller lotteri ved ulike senter. Søknad til sentrene må lagene selv ordne. Leder i håndballgruppen sitt styre må være orientert om denne type aktiviteter.

Det anbefales at lagkontaktene avholder møter med foreldrene i løpet av sesongen. Hvor mange møter som avholdes, avhenger av hvilke saker som er aktuelle å ta opp med foreldregruppen.

Lagkontaktene kan avlaste treneren før kampene med å føre på spillernes draktnummer, navn og fødselsdato på kamprapporten. Det er viktig at dette skrives rett og tydelig. Kamprapporten danner blant annet grunnlag for håndballkretsens lisenskontroll. (Lisens løses fra det året spilleren fyller 13 år).

Lagkontaktene eller andre foreldre må aldri ta inn spillere i årsgruppen uten at dette har gått gjennom styre ved sportslig ansvarlig og årsklassens trener. Ved innmelding av nye spillere skal det brukes eget innmeldingsskjema.

Det anbefales på det sterkeste at alle spillere kjøper sin egen ball og har med denne med på hver trening.


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord