Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Revansje! Publisert søndag 14 november 2010
/   Skrevet av Hans Christian Jannisson

Revansje!

Kl.

Etter en skikkelig lærepenge i går bestemte Bring-jentene seg for å reise kjærringa mot Årstad2 i J16, og det gjorde de til gangs!!

Allerede under oppvarmingen kunne man se at det var et heltent håndballag som varmet opp til dundrende musikk i Haukelandshallens ganger i formiddag. Jentene var revasjesugen etter et smertefult tap i gårsdagens J15 serie, og hadde som mål å feie motstanderen av banen, intet mindre.

Tempo

I åpningsminuttene av kampen kunne vi se et tent håndballag som ville vise Årstad2 hvor landet ligger. Etter 10 minutter leder vi 8-3 og de fleste målene kommer fra ankomstspillet vårt som satt bra i dag. Jentene spilte godt i forsvar og utnyttet hver eneste feil Årstad2 gjorde og omsatte dette til mål i andre enden av banen. Det spilles rask kontrahåndball i store deler av første omgang, og til pause står det 8 - 22, noe som sier mye om forsvarsarbeid og målvakten vår.

Innsats og tro

I andre omgang får jentene beskjed om at de skal ha tro på egne ferdigheter og tørre å satse mer selv. Det å se sin egen mulighet før man spiller ballen videre er et viktig moment i treningene våre i denne perioden, og jentene viser at de har utviklet seg mye på dette. Mange gode individuelle mål som kommer fra finter, satsinger og gjennombrudd fører til at vi fortsetter å score mål, og drar fullstendig fra motstanderen vår. Når sluttsignalet går viser uret 16 - 43.

En solid seier og en god revasje for Bring-jentene som har fått oppleve både en solid nedtur og en skikkelig opptur denne helgen!

 

Dagens sitat: På stillingen 16 - 41 "Hvor mye leder vi med egentlig?" Lille-Emilie: "36 mål!"

Dagens prestasjon: Julie H spiller en lissepassning som på mirakuløst vis fletter seg igjennom 5 Årstadspillere og lander perfekt i klypene til lille-Emilie som putter den enkelt i mål!


Sist oppdatert 21.08.2017 kl 15:54

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord