Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Strålende helg i Spar og Bring med 6 seire for Fana Publisert lørdag 06 november 2010
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Strålende helg i Spar og Bring med 6 seire for Fana

Kl.

Denne helgen var både Spar jentene og Bring jentene i Oslo for å spille kamper. Spar imponerte stort da Bækkelaget ble slått 29-10, Nordstrand (kanskje største gullfavoritten) slått 26-20 og Storhamar 27-22. En meget god prestasjon av jentene som første gang er i Sparserien for de beste J18 lagene. Bring jentene gjorde også en flott helg der Gneist ble slått 27-20, Pors slått 26-24 før jentene leverte en råbra kamp og vant 36-23 mot Kolbotn. En strålende helg for Fana der vi virkelig markerer oss blant de aller beste i de landsomfattende seriene.

Referat Spar

Referat Bring

Fana - Gneist 27-20 (15-13)

Naboduellen mot Gneist var helgens første kamp. Jentene gikk skikkelig godt til verks og spilte resolutt og godt i starten av kampen. Rett i en 7-2 ledelse, og mye godt spill. Så kommer en periode der vi bommer litt for mye fremme mot en meget god målvakt i Gneist målet, og det gir Gneist brukbart heng slik at vi kun er foran 15-13 til pause. I den 2.omgangen hever vi kvaliteten på forsvarspillet og Julie står godt i mål. Fremme er det nok en gang mye godt spill, men altfor mange bom. Vi vinner kontrollert 27-20 i en kamp hvor resultatet "lyver" for vi skal score langt flere mål fremover utfra det gode spillet. Dømmingen er god i kampen.

Spillere Fana: Amalie 9, Marthe 8, Emilie 4, Vår 2, Betina 2, Mahlet 1, Benedicte 1, Andrea, Julie H., Kristine, Oda og Julie B.

Fana - Pors 26-24 (13-13)

Et fysisk tøft Pors lag ventet i kamp nummer 2. Det ble en skikkelig slitekamp der det var tydelig å se at jentene ikke var helt på hugget etter en lang dag. Den første omgangen er jevn der lagene følger hverandre, og begge lagene viser frem mye godt angrepsspill. Vi har plenty av sjanser til å sage bort Pors, men kaster bort for mange unødvendige baller samtidig som vi ikke omsetter de klare sjansene i mål.

Etter uavgjort 13-13 til pause blir det påny en jevn 2.omgang der vi fortsetter å spille oss til klare sjanser fremme, men Pors biter seg fast hele tiden og ligger 1-2 mål bak oss hele veien. Etter et par utvisninger for oss kommer Pors opp på siden og utligner til 23-23 med 3 minutter igjen å spille. Men jentene viser en fantastisk innstilling og kjemper det de har for å avgjøre kampen. Vi tar timeout på 25-24 med 20 sekunder igjen. Jentene løser denne supert, og gleden er stor når vi får rullet fri Betina som hamrer 26-24 scoringen i nettet. En flott lagseier i en meget vanskelig kamp der vi aldri kom helt i gang.

Spillere Fana: Amalie 8, Emilie 5, Marthe 3, Vår 3, Betina 3, Julie H. 2, Mahlet 1, Kristine 1, Andre, Oda, Benedicte og Julie B

Fana - Kolbotn 36-23 (19-10)

Helgens siste kamp var mot meget gode Kolbotn. De hadde imponert stort i sine første kamper denne helgen, og er garantert å finne helt i toppen når Bringserien skal avgjøres. Jentene leverer en råbra kamp. Taktisk løser vi det utgrupperte forsvaret til Kolbotn med råskap, duellstyrke og tøffhet, og en voldsom vilje og smartness i første omgang. Samtidig står vi veldig bra bak og stopper for det meste avslutningene fra 6 meter. Kolbotn har noen strålende skyttere som treffer bra, men vi er så gode bak at vi får et par kontringer som vi omsetter i mål. Herlig omgang av jentene som fortjent leder 19-10 til pause. I den 2.omgangen velger Kolbotn og prøve både 1 og 2 merker (noe de egentlig gjorde i 1.omgang også), men jentene fortsetter å løse det med gode relasjonelle ferdigheter og det er masse å glede seg over. Bakover er vi ikke fullt så gode, men øker ledelsen til 28-17 før vi bytter mye på laget. Svært gledelig er det at vi klarer å opprettholde trykket og alle jentene viser frem en super laginnsats. Det er vilje, guts og et Fana lag slik vi liker det i denne kampen der vi er god på individuelle og relasjonelle ferdigheter over hele linjen. Kampens dommere dømmer også veldig bra og bidrar til en fin flyt i oppgjøret. Vi kan juble over en flott prestasjon mot et meget godt håndballag. Takk også til Kolbotn som arrangør for en fin helg.

Spillere Fana: Amalie 11, Emilie 8, Marthe 5, Betina 5, Mahlet 4, Andrea 2, Vår 1, Kristine, Oda, Benedicte, Julie H. og Julie B

 


Sist oppdatert 24.07.2017 kl 18:52

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord