Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Strålende sommeravslutning Publisert onsdag 10 juni 2009
/   Skrevet av Erik K. Halvorsen

Strålende sommeravslutning

Kl.

Mer enn 200 spillere, foreldre, trenere og ledere gjorde årets sommeravslutning til en skikkelig fest. Tidenes beste sesong for håndballgruppen fortjente heller ikke noe annet.

Styret i håndballgruppen hadde invitert samtlige medlemmer i håndballgruppen til en koselig sommeravslutning i Slåtthaughallen. Mer enn 200 stykker hadde tatt turen og de fikk en flott kveld. Det var felles grilling og masse godt humør. Styret ved leder Harald Fiksdal takket alle for en flott sesong, spesielt trakk han frem og takket alle trenerne for en flott innsats. Deretter oppsummerte sportslig leder Erik K.Halvorsen hvilken fantastisk sesong det har vært for håndballgruppen. Prestasjonene og resultatene er unike i håndballgruppens historie. Og fremgangen er på alle plan. Han benyttet også anledningen til å takke leder Harald Fiksdal og resten av styret for den jobben de gjør for hele gruppen. Og ikke minst alle dere foreldre og spillere som gjør en så flott innsats med å skape VI i Fana IL Håndballgruppen.

Deretter var det flere av lagene som grep mikrofonen og gav sine trenere en sommerpresang :-) Dette satte vi alle pris på. En artig kaste på -blink for å vinne is konkurranse var stor stas for de minste!

Før det var tid for oppvisningskampene trakk styret vinnerne i lotteriet. Her var det fine premier til både store og små.

Kveldens høydepunkt var nok oppvisningskampene mellom de yngre lagene og foreldrene - i kledelige kostymer for anledningen. Her var det høy showfaktor og mye latter og glede.

Det ble en strålende sommeravslutning og vi ønsker alle en riktig god sommer!

trenerne blir takket


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 18:50

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Håndballskole i vinterferien

Snart er det vinterferie og Gjensidigestiftelsens Håndballskoler - meld deg på nå!

 

Årsmøte i Fana IL 16.mars

Årsmøte i Fana IL 16.mars 2016. Sted klubbhuset til Smørås IL- Slåtthaug.

Møtestart kl.18.30.

Stor spill i Bring serien i Sandefjord, Fana J99

Fana J99 Bring, var i helgen i Sandefjord og storspilte i to kamper mot Kongsvinger og Runar. 

Fana-Atleten 2.mars

2.mars blir det ny samling i Fana-Atleten kl. 1630 på Rådalslien skole. Vi fortsetter med temaet rundt mentaltrening. Foreleser på hoved-emnet vil være Henrik Herrebrøden, som er en del av «mentaltrenings-teamet» til OLT-vest.

TrenerForum 23. februar kl. 1730

Fana IL og Fana fotball innkaller til TrenerForum 23. februar kl. 1730 i Pokalrommet, Fana stadion. Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord