Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Fana-løpere i Texas Publisert torsdag 11 november 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Fana-løpere i Texas

Kl.

Familien Nordhagen-Vikane er for tiden stasjonert i Houston, Texas. Orientering er ikke det første vi tenker på når vi hører Houston. Olje, sump og motorveier med seks-sju filer er mer det vi forbinder med byen. Men de har o-klubber der og våre løpere bet godt fra seg.

Det var ca. 80 deltagere ifølge påmeldingslistene, men hvor var de alle sammen? Det vi så var en gjeng med stokk, en gjeng med kammuflasjeklær og speidere. Vi følte oss ganske proffe og gode før start. Men vi var nok litt for tøffe. Men likevel, til tross for mye bushing og bomming vant vel hele reisefølget vårt!! Simen var nok best, med klar seier i både klasse (Yellow Male -15, 6 deltagere) og løype (Yellow, 45 løpere. 3.1 km, 40 stigning, wow!!). Rannveig var mest bekymret for edderkopper og slanger, men temperaturen var nede i noen få plussgrader om morgenen så vi elimenerte den faren. Det var masse “webs” uti der, og Rannveig fikk litt panikk da en svææær edderkopp hang i en tråd fra hodet hennes. Det ble litt for mye bushing så det har vi lært til neste gang: løp rundt, langt rundt! Hektet oss borti mange torner, og masse kaktuser var der! Vi måtte plukke torner fra både ankler og hodebunn etterpå. Ganske så eksotisk ja, og en ny og artig opplevelse. Men amerikansk o-løp er ganske amatørmessig i forhold til norske og den norske skogen er å foretrekke, må jeg si. Samlingsplassen var forresten ved en veldig flott elv, med en stor kalksteinsklippe


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 11:17

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Marie på pallen i SOLrenningen

Marie Roll-Tørnqvist ble nr.3 i D13 i dagens SOLrenning arrangert av Sarpsborg OL like sør for Halden.

Første stikk til Fana

Vi åpnet årets pokalkamp i suveren stil på Smøråsen tirsdag denne uka.

Gull og bronse i KM sprint i dag

Helgas KM-tropp på Stord var liten, men sterk. I dag tok halve troppen KM-medalje, med gull til Birk Bell Lysaker (H13-15) og bronse til Hanne Daltveit (D16-18) i KM sprint individuelt.

3 B-er på topp

HOK-rankingsesongen åpnet med Gneist 2-dagers i Ytrebygda denne helga, og vi slo til med 3 klasseseire.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord