Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Klare for verdens største stafett Publisert torsdag 17 juni 2010
/   Skrevet av Håkon Mogstad

Klare for verdens største stafett

Kl.

Fana stiller med hele 26 løpere fordelt på fem lag når 15000 orienteringsløpere møtes til dyst i de finske skoger. To damelag og tre herrelag viser en solid bredde.

- Vi gleder oss voldsomt, sier Silje Rognsvåg. Hun skal løpe andre etappe på damelaget, der også lillesøster Elise skal være med. Elise skal ut på førsteetappen og skal veksle med søsteren. De to siste etappene er besatt av rutinerte Kirsti Lysaker og løpssterke Anne Aubert.

Fanas andrelag består av Turid rognsvåg, Anne Kjersti Daltveit, Lene Rykkje og Marianne Nummedal. De tar oppgaven litt mindre seriøst og kaller seg for DUA.
- Det står for Damer Uten Ambisjoner, sier Anne Kjersti Daltveit, men presiserer at de har ambisjoner om å fullføre.
- Vi skal først og fremst bort for å snuse på atmosfæren, legger hun til.

Herrestafetten består av sju etapper, her er det rekordpåmelding med over 1500 lag, og Fana har en 252. plass å forsvare. Mads Claussen er yngst på det unge Fana-laget. 15-åringen skal ut på nest siste etappe. Også Ørjan Rykkje og Håkon Sandven er i tenårene. Anders Daltveit går ut på førsteetappen og får han den rette ryggen kan Fana ligge godt an etter 1. etappe. Anders har hatt en svært god sesong i år og det blir spennende å følge laget utover natten.

Herrelaget løper slik: Anders Daltveit, Espen Rognsvåg, Bjørn Egil Vikse, Håkon Sandven, Ørjan Rykkje, Mads Claussen og Stian Solheim.

Det er nå tillatt å melde på lag fra flere klubber, noe som har ført til at godt tilårskomne og til dels spreke Fanaløpere har meldt på to krabbelag. Under mottoet: "Ut i toppfart, krabbe i mål" stiller 11 Fana-veteraner sammen med tidligere Fana-løper, Arne Bergsvåg og to stk Hovden.

Laget stiller i flotte oransje drakter med krabbemotiv og primus motor for krabbene, John Olav Alvsvåg røper at det er beinhard presisje mellm de to lagene for å komme først i mål en gang ut på søndagen.

- Vi er jo utfordrewt av Lutelaget fra Trondheim, så det er viktig å slå dem også, fortsetter Alvsvåg, alias UK Suveren.

Nettredaksjonen ønsker alle lagene lykke til, og kommer tilbake med oppsummering i etterkant.Elise, Mads, Kirsti, Silje og Espen gleder seg til Jukola.


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 18:41

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Marie på pallen i SOLrenningen

Marie Roll-Tørnqvist ble nr.3 i D13 i dagens SOLrenning arrangert av Sarpsborg OL like sør for Halden.

Første stikk til Fana

Vi åpnet årets pokalkamp i suveren stil på Smøråsen tirsdag denne uka.

Gull og bronse i KM sprint i dag

Helgas KM-tropp på Stord var liten, men sterk. I dag tok halve troppen KM-medalje, med gull til Birk Bell Lysaker (H13-15) og bronse til Hanne Daltveit (D16-18) i KM sprint individuelt.

3 B-er på topp

HOK-rankingsesongen åpnet med Gneist 2-dagers i Ytrebygda denne helga, og vi slo til med 3 klasseseire.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord