Dagens sponsor:
Ønsker du å annonsere her? Ta kontakt!

Aktivitetskalender (Løp og treninger arrangert av andre klubber finner du under "TERMINLISTE" i venstre marg)

Vis alle aktiviteter
Takk for 10 år i Fana Publisert mandag 24 august 2009
/   Skrevet av Agnete Nummedal

Takk for 10 år i Fana

Kl.

Da var tiden kommet for å takke for seg for denne gang og samtidig oppsummere NOFs junior samling i Danmark for 2 uker siden.

Da var tiden kommet for å takke for seg for denne gang og samtidig oppsummere NOFs junior samling i Danmark for 2 uker siden.

Høstens samlings var NOFs første offisielle VM samling foran junior VM i Aalborg neste sommer. 30 VM håpefulle juniorer dro av gårde tirsdag med danskebåten fra Larvik til Hirtshals. Onsdag morgen startet samlingen hardt med 2 runder sprintløype rundt Aalborg sykehus. Høyøkten skulle egentlig være noe av grunnlaget for lørdagens jaktstart. Dessverre var den offisielle VM treningen og kartet av såpass dårlig kvalitet at resultatene måtte ”annulleres”. Torsdagen fulgte opp med mellomdistanse hardøkt i staffettrelevant terreng i Silkeborg. Det var tricky og fysisk harde veivalgsstrekk i starten og raske retningsposter mot slutten. Jeg lærte at begge deler er noe jeg burde trene mye mer på… men det var også noe av grunnen til at vi var der. NOF ønsker med å ta med hele 30 juniorer på samling, at kampen om de 12 junior VM plassene neste sommer skal bli tøff og dermed at nivået skal være høyt. Ved å la så mange prøve seg i den aktuelle terrengtypen kan hver og en dra hjem igjen og vite hva den må trene mer på for å beherske dette.

Etter to netter i Silkeborg, dro vi nordover til Thisted. Her ventet mellom og lang relevante terreng. Lysegrønt, mellomgrønt og mørkegrønt var det som møtte oss. Kanskje lårene og leggene våre hadde blitt bortskjemt i de åpne skogene i Silkeborg, men nå begynte det å bli tett mellom de røde prikkene på  beina. Her var løsningen å være nøyaktig mellom hundrevis av små koller og groper og samtidig rå i kampen mot alt det grønne. Her ble det også en hardøkt i for av jaktstart etter torsdagens mellomdistanse. Men med tre smårunder med pause mellom ble det gode sjanser for å ta innpå og resultatlisten ble i begge klasser helt forandret. For min del var jeg sløv med å være nøyaktig deler av hver runde, noe som resulterte i en stor bom på hver runde. Søndag morgen bar siste økt ut mot havet og det var dags for sandklitter. Et like morsomt gjensyn hver gang J

Etter en vår og sommer med bare synkende form, var kroppen fornøyd etter nesten en uke lang samling med flere hardøkter. Jeg hadde stigende form utover hele uka, noe som burde love godt mot neste helg. Neste helg skal også løpes i nye farger. De røde, hvite og blå Fana fargene er byttet ut med grønne, hvite og blå – jeg har nylig meldt overgang til Lillomarka o-lag. Det blir morsomt å komme til en ny klubb hvor det finnes nye muligheter for videre satsing. Så da vil jeg gjerne takke for meg og mine ti år i klubben. Så skal en ikke se bort i fra at jeg vender tilbake en gang i fremtiden ;)

Hilsen Agnete Nummedal


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 18:36

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

Marie på pallen i SOLrenningen

Marie Roll-Tørnqvist ble nr.3 i D13 i dagens SOLrenning arrangert av Sarpsborg OL like sør for Halden.

Første stikk til Fana

Vi åpnet årets pokalkamp i suveren stil på Smøråsen tirsdag denne uka.

Gull og bronse i KM sprint i dag

Helgas KM-tropp på Stord var liten, men sterk. I dag tok halve troppen KM-medalje, med gull til Birk Bell Lysaker (H13-15) og bronse til Hanne Daltveit (D16-18) i KM sprint individuelt.

3 B-er på topp

HOK-rankingsesongen åpnet med Gneist 2-dagers i Ytrebygda denne helga, og vi slo til med 3 klasseseire.Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord