Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Eks skøyteløper ATP hilsen Publisert søndag 16 august 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Eks skøyteløper ATP hilsen

Kl.

Skøytegruppen var glad for at Anders Tombre Pettersen som nå satser for fullt på sykkel, ønsket å være med under sommerisen. Anders har hatt en god sesong på sykkel med sølv NM fellesstart junior og etappeseier i det svenske storrittet U-6 dager.
Under kan dere lese det han skriver

Jeg var så heldig å få være med på Fana skøyters tradisjonsrike skøytesamling på Hamar, også kalt sommerisen. Planen min var å være på samlingen i en av de to ukene skøytegruppen tilbringer på Hamar.  Mens alle løpere og ledere dro over fjellet og til Mjøsasbredder fredag 31.07, valgte jeg å dra over to dager senere. 10 timer med tog fra Bergen og til Hamar setter virkelig ens tålmodighet på prøve, men det hjelper på når en ser frem til en fin treningssamling i flott miljø. Togruten min gikk også innom Jernbanestasjonen i Oslo, Oslo S, og jeg tror det er her utrykket ”skadet på sjelen for alltid” kommer til sin rett…

Bostedet vårt på Hamar var som vanlig motellet Bellevue.

 

 

Treningen på samlingen bestod av masse variert trening deriblant sykkel, løping, generell styrketrening, spenst trening og så klart skøytetrening på is. Noe som jeg også virkelig så fram til var de beryktede fotballkampene skøytegruppen pleier å ha før enkelte økter.

 

Mitt fokus på samlingen var å få en del sykkeltrening og trene opp den generelle styrken etter en lengre konkurranseperiode på sykkel. Dette fikk jeg smertelig erfare på 2.dag av samlingen, da hovedtrener i gruppen Jarle P fant ut at jeg skulle være med resten av gruppen og trene basisøvelser. Dette endte selvfølgelig med tidenes gangsperr og at jeg måtte inn til behandling på massasjebenken til Lie, i rommet ved siden av mitt eget på Bellevue.

 

Mandag 3.august spilte også Brann mot Lyn på Ullevål i Oslo, og en del av gjengen bestemte seg for å innta byen. Vi fylte opp en av bilene som vi hadde leid i Bergen før avreise og satte kurs mot Oslo. Stemningen var god på vei inn mot kampstart, og vi ladet opp med å høre på Olisen sin hjemmelagde miks cd med brannsanger. Kampen ble spilt og det endte med 2-2. Stemningen var kanskje ikke like god på vei tilbake til Hamar, grunnet poengdeling mot tippeligaens jumbo. Likevel ble Olisen enstemmig vedtatt på hjemturen som den beste brannsupporteren på Ullevål. Ingen tvil om det.

 

 

Utenom øktene ble det også bedrevet saker og ting. Kveldstid bestod som regel av filmtitting, diverse kinobesøk og pokerspilling (uten pengeinnsats selvfølgelig). Joachim vant som regel når han deltok, mens Olis vant en gang hvis jeg husker korrekt.  

 

Mandag 3.august dro jeg med fly hjem til Bergen etter en del mil på sykkelen og en del økter med gangsperr.

 

Jeg fikk for min egen del stort treningsutbytte av samlingen, og fikk blant annet vite at Snaien sliter med å åpne skyvedører på toalettene og at Toggy stiller på NM tempoen i sykkel i 2010.

Gleder meg til neste gang jeg får anledning til å være med på en skøytesamling.

 

Sykkelhilsen fra Anders


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:47

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord