Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Fana i Sørmarka Arena Publisert onsdag 13 oktober 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Fana i Sørmarka Arena

Kl.

Da er Fanaløperne godt installert i Stavanger. Det er kjempefin hall som er kommet, lys og trivelig. Her har Stavanger fått noe de virkelig kan være stolte av. Nå er det bare å jobbe hardt slik at dette kan bli en realitet også på Slåtthaug. Treningene på is har gått flott, vi kommer til ny preppet is hver morgen. Vi har isen for oss selv på morningen. Det er meldt flere lag fra onsdag.
Artikkel bilde selvfølgelig fra Preikestolen.

Vi bor også upåklagelig på Rica Forum, hotellet blir på folkemunne kalt for "mobilen". Alle måltider intas i 21 etg. ca 85 m over bakken og panoramautsikt over byen.

Mandag hadde vi fjelltur i stedet for sykkel, turen gikk til Preikestolen 604 moh. Det ble en fin tur i nydelig høstvær. Vi var totalt 18 stykker som tok turen.

Idag onsdag kommer massør Terje Elvik også til oss. Han håper å få skikk på store og tildels stive skøytemuskler. Ryktet går at det var flere som kvidde seg til dette.

Samlingen varer til søndag.


Sist oppdatert 21.08.2017 kl 15:55

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord