Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Fana skøyter ønsker God Jul Publisert torsdag 24 desember 2009
/   Skrevet av Mette Øyen

Fana skøyter ønsker God Jul

Kl.

God jul og godt nytt år ønskes alle små og store skøyteløpere; trenere, foreldre, banemannskap, våre sponsorer og andre gode støttespillere i og utenfor Fana IL.

2009 har vært et år med høyt aktivitetsnivå og god fremgang for mange av våre løpere. En høstsesong med gode forhold på Slåtthaug-isen nærmer seg nå slutten. Vi ser frem til en aktiv romjul med kretscup 2 på Slåtthaug 29. desember, og tilbud til publikum alle dager.

Skøytegruppens styre vil gjerne benytte denne anledning til å takke alle som har bidratt i året som snart er omme; trenere for juniorer og seniorer; trenere for en stadig økende rekruttgruppe; dyktige stevnefunksjonærer som bidrar til at Fana IL Skøyter stadig blir valgt som arrangør for nasjonale mesterskap; foreldre og utøvere som velvillig tar sin dugnad i salgs- og slipebod. En spesiell takk til dere som har stått på for å få klar den nye slipeboden før sesongåpning, og på den måten har sørget for at vi kan gi et bedre tilbud til besøkende på Slåtthaug og samtidig har fått bedre arbeidsforhold for våre egne frivillige.

Nå ser vi frem mot en spennede 2010 sesong, som starter med NM sprint på Hamar 2.-3. januar, der 9 av våre utøver skal delta. Vi gratulerer med uttaket og ønsker lykke til i Vikingskipet! Vårens høydepunkt på Slåtthaug er NM allround 6.-7. mars, der vi på nytt samler alle gode krefter i Fanas skøytegruppe og samarbeidene klubber for å få til et vellykket nasjonalt mesterskap.

Julehilsen fra styret v/Mette


Sist oppdatert 22.08.2017 kl 11:14

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord