Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Jarle Pedersen landslagtrener til  2014 Publisert onsdag 07 april 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Jarle Pedersen landslagtrener til 2014

Kl.

Skøytegruppen gratulerer Jarle med ny stilling som hovedlandslagstrener. Vi ønsker ham lykke til, og er stolt av at han kommer fra Fana miljøet.

 

Jarle Pedersen blir ny hovedtrener for landslaget ut sesongen 2014. Skøyteforbundet har sondert bredt og snakket med flere internasjonale kandidater.

– Det har vært stor interesse for å komme til Norge som trener, men valget faller på nordmannen fordi vi mener han er den beste til å lede det unge og talentfulle skøytelandslaget videre, sier skøytepresident Vibecke Sørensen.

Jarle Pedersen gleder seg til å jobbe med skøytelandslaget framover.

– Vi har satt oss store mål, og vil nå starte oppbygningen mot Sochi 2014. Perioden jeg allerede har fungert som hovedtrener har vært utfordrende og lærerik, jeg ser nå frem til å starte oppkjøringen mot en ny sesong og videreføre den treningsfilosofi jeg står for, sier han.

Skøyteforbundet vil jobbe videre med å bygge et godt trenerteam rundt Jarle Pedersen.


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 04:58

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord