Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Knalllbra rulleskøytesamling i pinsen Publisert søndag 31 mai 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Knalllbra rulleskøytesamling i pinsen

Kl.

Fana har hatt en særdeles vellykket samling på i helgen. Strålende vær og strålende ungdommer.

Det har vært 10 stk med på samlingen. Vi har hatt strålende vær og alt har vært topp.

Samlingen startet fredag med sykling til Kollsnes 65km, her spiste vi middag på anlegget.
Lørdag startet 08.30 med 12 km sykkel 1/2 time fotball (laget med gamlingene på vant overlegent), 3 ganger 45 sek motbakkeløp, og en lang rulleskøyte økt. Ettermiddag var det først sykkel, så innebandy kamp,  generell styrke før avsluttet med rulleskøyter og sykkel til Nautnes. trening i overkant av 7 timer.

Søndag 08.30 sykkel, fotballkamp, rulle skøyter tempovekslinger 12 km sykkel, lunch, vask av leiligheter før de bar til Kollsnes igjen og ny økt på rulleskøyter tempodrag og avsluttende sykkel til byen igjen. Også i dag over 7 timer trening.

Bilder kan du se her


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:38

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord