Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Leiarmøte - NSF, juni 2010. Publisert tirsdag 22 juni 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Leiarmøte - NSF, juni 2010.

Kl.

4. og 5. juni vart det halde leiarmøte i NSF, på Scandic Airport Hotell, Gardermoen. Vi var tre ifrå Fana IL: Bjørn Thømt, Hans Dankertsen og Jarle Henriksen. Bjørn Thømt representerte NSF sitt anleggsutval. Han er kontaktleddet mellom NSF og krinsane Hordaland og Sogn og Fjordane i høve utvikling av isanlegg. Hans Dankertsen representerte ressursgruppa, som har kome med mange innspel i høve sportslege og organisatoriske tilhøve i NSF.

Stemninga desse to dagane var god, og ulike saker rundt skøytesporten sine vilkår i Norge og NSF sine utfordringar vart tekne opp. Landslagstrenar Jarle Pedersen kom med ei orientering om landslaget sitt opplegg framover og om nokre tankar kring trening.

NSF sine verdiar og satsning på rekruttering/bredde vart og presentert, t.d. "Skøyter for alle", "Jenteløftet" og "Langløp". Gledeleg for oss hordalendingar og medlemar i Fana IL fekk HSK oppgradert to nye overdommarar til nivå 2, som er eit internasjonalt nivå. Dette var Carl Petter Leganger i frå Skuteviken Skøyteklubb og vår eigen Bjørn Thømt. Vi gratulerar !

Som ein konklusjon på desse to dagane vil eg trekkja fram den positive stemninga og ei gryande offensiv haldning, der ein gjennom entusiasme og leiarskap vil kunne skapa grunnlaget for ei "ny skøytetid" for norsk skøytesport.

For skøytegruppa
Jarle Henriksen


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:48

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord