Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Mange rekrutter Publisert tirsdag 17 november 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Mange rekrutter

Kl.

Det gror i Fana i de yngste rekker. Vår ivrige trener Erik Adolfsen har sendt oss denne oppdateringen. Han har sammen med Nils Magne Klippen ansvaret for denne gruppen.

Rekruttgruppen har hatt en fin start på sesongen. Vi har vært ca. 20 løpere på isen hver gang, med en topp på 26 løpere på én av treningene. Stemningen blant barna har vært god, til dels høy. Aldersspennet er fra 6 til 11 år, og det betyr at ferdigheter og modenhet varierer noe. Vi har derfor i det siste forsøkt å dele løperne inn i tre grupper. Noen få løpere blir ledet av Atle Isaksen, mens hovedgruppen deles i to og blir trent av Nils Magne Klippen og undertegnede. På hver trening har vi likevel fellesaktiviteter; det er viktig at vi føler oss som én gruppe. Mange av barna har hatt en fin utvikling når det gjelder evnen til å konsentrere seg. De er blitt mer modne og evner å ta imot instruksjon i større grad enn i fjor. Og entusiasmen er hele tiden stor…..i alle fall nesten hele tiden.

Man kan ikke skrive om rekruttene uten å nevne foreldrene. Med en slik foreldregruppe er det lett å være trener. De er alltid til stede; ikke for mye, men akkurat passe. De hjelper til når det behøves og bidrar med sin positive innstilling til at gruppen blir sammensveiset. Vi har tilmed en bestefar som møter trofast opp på trening og ikke er redd for å ta i et tak.

Fremtiden ser med andre ord ganske lys ut for skøytesporten i Bergen. Det som eventuelt kan gjøre den strålende, er at vi klarer å utdanne flere trenere som kan ta seg av nye barn som har lyst til å prøve seg på skøyter. Den saken arbeides det med for tiden, og det er en sak man bare må arbeide videre med.

 

 

                På vegne av rekruttgruppen: Erik Adolfsen


Sist oppdatert 22.07.2017 kl 12:35

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord