Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
NC 2 Hamar Vikingskipet Publisert torsdag 15 oktober 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

NC 2 Hamar Vikingskipet

Kl.

Fana stiller med 13 løpere ved NC 2 på Hamar. Dette blir den første store testen for de fleste av løperne. Fana stiller med 3 debutanter i norgescup sammenheng Camilla Hannevig, Sindre Henriksen og Torbjørn Lie. (bildet debutant Torbjørn)

Det er rekord deltakelse i stevnet med 200 deltakere, foruten norske er det løpere fra  Sverige, Finland, Danmark, Belgia og Ungarn. Gledelig mange påmeldte i juniorklassene både jenter og gutter. Alle ser fram til dette og det er å håpe at Vikingskipet klarer å lage topp forhold.
Mange av løperne har allerede under treningsløp som er gått satt, personlige rekorder. Sverre har sågar satt landsrekord to ganger på 3000, han ble under nc1 nr 2 i juniorklassen.
Håvard Lorentzen har også imponert stor så langt både på trening og de løp han har gått. Nye perser  på 500, 1000 og 1500m hittil i år. Torgeir Høgheim har vist framgang og det er bare et små justeringer så sitter teknikken perfekt igjen og de gode tidene, Torgeir er sammen med Håvard på NSF sitt utviklingslag.

Thomas Hannevig og Sindre Henriksen har vist stor framgang på trening og det har også resultert i nye perser på de distansene de har gått. kan nevnes at Sindre gikk under 7.30 på 5000m sist helg enforbedring på 1 min.
De mer garvete juniorene Joachim Halleland og Nikolai skavhellen har vist stor framgang i treningsarbeidet, tror vi kan vente oss gode resultater fra disse utover i sesongen.

Blandt jentene har Cecilie Hannevig trent godt og er bedre trent enn noen gang. får hun teknikken til så kan det bli bra.  Hun har satt pers allerede i år både på 1000m og 1500m. Thea Skavhellen har også trent godt, hvis teknikken sitter så er hun med og kjemper blandt de fremste i jenter 14.
Siste jente er Inger marie har nok trent litt mindre enn før prioritert studiene på NHH, litt mer avslappet kan jo slå positivt ut.

Våre to eldste løpere Preben Kristensen og Anders V Skavhellen har trent godt. Preben har vært med NSF gruppe B og trent under Peter Muller og Arne Skuterud. Preben hadde etter sommerisen problemer med ryggen. Dette har gjort at han i en periode ikke fikk trene slik han har ønsket, han viste nå sist helg i Berlin at formen er på vei.

 

Info som parsammensetninger og resultater følg med her


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:45

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord