Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
NCFinale og Hallingdalskarusel Publisert fredag 26 februar 2010
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

NCFinale og Hallingdalskarusel

Kl.

Fana har stor tropp til norgescup avslutning i Vikingskipet. Mange av løperne har hatt stignede form idet siste og det blir spennende å se hva det vil gi av personlige rekorder i "skipet". Håper det blir et skred.
Pål Lorentzen gjør comeback i NC sammenheng,
Sindre Henriksen har hatt en flott sesong med stor framgang skulle også deltatt, men var uheldig på trening i går da han falt og bristet armen.

Til Hallingdals karusellen reiser en fin tropp som skal prøve å få vandrepokalen hjem til Fana igjen. Torbjørn S Lie skal forsvare Fana i Jun B klassen, i junc er det Camilla Hannevig, Jakob Klippen og Joachim S Lie som skal bringe hjem heder.

Cassandra Stiller i 12 års klassen

 

NC meny

Gol dag 1


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:54

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord