Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
NM rapport Publisert fredag 23 oktober 2009
/   Skrevet av Olis

NM rapport

Kl.

Det er under to timer til det første startskuddet smeller i Vikingskipet, noe som betyr starten på NM enkeltdistanser. I dag står 3000 meter for kvinner og 5000 meter for menn på programmet.

Fra Hamar melder den kattemyke fra Blomsterdalen om ca. 12 grader i skipet og bra isforhold. Fanaløperne ser ut til å være i god form foran det viktige stevnet i helgen. Kilder fra Hamar sier at det var en god isøkt for Fanaløperne tidligere idag. Mange av konkurrentene så også sterke ut. Vi går med andre ord noen spennende timer i møte!

Først ut i ilden er Cecilie Schjøtt Hannevig på kvinnenes 3000 meter. Videre er det fire fra Fana som starter å herrenes 5000 meter - Håvard Lorentzen, Torgeir Høgheim, Preben Kristensen og Sverre Lunde Pedersen. Vi oppdaterer fortløpende hvordan det har gått med de respektive.

På Hamar er det overskyet og surt. Veien fra Bellevue til skipet er kald i 3-4 grader og sur vind. Da var det godt for de to Fana har på vekslingssiden, å spasere over neste års flotteste 2. divisjons arena. Det varmer enten du er fra Blosterdalen eller fra Alta!

Vi satser på gode tider på isen. Det håper og tror vi på. På sidelinjen skal Fana være godt representert. Flere foreldre, samt Asbjørn Lilletvedt er for å heie fram Fanaløperne. I følge den kattemyke er Asbjørn i storhumør og vil følge løpene med falkeblikk. Så vil tiden vise om han er fornøyd med det han ser!

Saken oppdateres så fort meldingene tikker inn fra Hamar.

 

Følg forøvrig med på arrangørens hjemmeside.


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:38

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord