Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Norges cup 4 Publisert fredag 27 november 2009
/   Skrevet av Ansgar Skavhellen

Norges cup 4

Kl.

Idag reiser 12 gutter og jenter til Hamar for å delta i sesongens fjerde norges cup. Vi ser fram i spenning til dette stevnet og håper forholdene er noenlunde tilsvarende sist helg da verdens cup ble arrangert.

Fana reiser med 2 jenter Thea og Ceclie og 10 gutter. Denne norgescupen må en gå enten sprint (500 og 1000m) eller allround (liten firkamp), en kan ikke velge enkelt distanser. Det blir også spennende å se om det har innvirkning at vår tidligere hovedtrener Jarle Pedersen ikke er på plass. Han er som kjent blitt landslagstrener. Vi er en offensiv gjeng så dette går kjempe bra.
Hyggelig er det også at Preben Kristensen tar et tak på ledersiden, denne helgen blir han å finne på vekslingsiden. det høres ut som han gledet seg til den nye rollen


Sist oppdatert 19.08.2017 kl 03:35

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord