Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Oppsummering av SLC samling Publisert lørdag 19 september 2009
/   Skrevet av SLP

Oppsummering av SLC samling

Kl.

Siste oppdatering fra Sverre i SLC.

Da har vi hatt samlingens siste økt, og klar for hjemreise imorgen. Skal bli godt å komme hjem nå, selv om jeg har trives veldig bra her. I helgen(lørdag) var det løp her, "Desert Classic". Vi hadde hatt mye hard trening i forkant, så forventningene var ikke de helt store. For min egen del var det en grei gjennomkjøring. 37,75 og 3,52,56, to løp der ikke teknikk og flyt ikke helt stemte, men 3000 var faktisk pers. All treningen vi har gjort påvirker nok mye av løpene, og merket at det var lite trøkk i kroppen. Isen var heller ikke av det beste slaget, litt for myk til å gå langt. Men jeg føler det er greit å gå på de tidene med så mye trening i kroppen. Søndagen etter løpene hadde vi en fridag, og den ble brukt til shopping og avslapping. Det var også den første dagen med regn her borte.

Den siste uken har vi ikke trappet opp på treningen. Vi har kjørt mye mengde, og alle har vært på toppen av Big Cottonwood. Det var en lang og tøff bakke, og spesielt de siste 20 min var tung.  Jeg brukte 1 t og 35 min, mens bestemann var Håvard på ca 1t og 30. Vi har også hatt noen gode økter på is den siste uken, og selv om folk er slitne har det vært god kvalitet på treningene. Idag (fredag) var den siste økten, og det ble gått tempo.

Alt i alt har dette vært en topp samling med mye god trening. Jeg har fått erfart hvordan det er å trene i høyden og på glatt is, og har en positiv følelse til neste gang. Selv om man må kjøre litt for å sykle uten så mye trafikk, er det topp forhold for å trene her.

Neste samling blir i Bjugn om snaue 2 uker, og der skal vi også gå NC 2.

Hilsen Sverre


Sist oppdatert 24.08.2017 kl 08:46

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord