Dagens sponsor:

Aktivitetskalender

Vis alle aktiviteter
Rapport Berlin Oktober Publisert onsdag 07 oktober 2009
/   Skrevet av Jarle Pedersen

Rapport Berlin Oktober

Kl.

REISEBREV FRA BERLIN- OKTOBER 2009.  (bilde førstereis jentene)

Nå har skøyteløperne i Fana nok en gang reist til Berlin. Vi er her på et 10-dagers opphold og returnerer mandag 12. Oktober.

Og imens har vi fått værgudene hjemme til å dynke Slåtthauggrusen skikkelig, så banemester Lohne slipper å kjøre så mange runder med vannvogna. Håper bare han har husket på å slå på bryteren til fryseanlegget, så vi kan få gått på is når vi kommer hjem.

Her i Berlin har løperne fortsatt den gode trenden de var inne i under forrige opphold. Til og med de 2 veteranene i gjengen (”Kongen Anzi” og ”Blondie” Preben) har mindre skavanker å melde om enn i september.

Andreas Teige er med som trener denne gangen. Han er innkvartert på rom med Preben, noe som medfører ”et helsikkens mas”, ifølge Teige.

Vi har også med 2 førstereisjenter denne gangen. Thea og Camilla koser seg med de ”store”. Thea har tatt masse bilder med sitt nye kamera.

”Is-prinsessa”, Hanne, ser ut til å være enda sprekere enn under forrige samling. Selv om hun har tatt i bruk nye skøytesko ”so klemte litt onda føtene” til å begynne med.

Dagene her nede har vært brukt til trening, shopping og sightseeing, men også en fotballkamp mot Stord-gjengen har det blitt. Det er litt uenighet om hvem som vant, og akkurat DET er jo ikke uventet. Trener Nordfonn fra Stord var forresten sengeliggende i lang tid etterpå med et lår som hadde mange av regnbuens farger. Det å spille fotball mot oss setter sine spor. Forrige gang var det en lovende skøyteløper fra Asker som fikk merke det.

Lørdag skal vi gå løp. Dermed er konkurransesesongen i gang. Neste helg er det NC 2 på Hamar som gjelder som et suppleringsuttak til NM enkeltdistanser. Vi håper å få med mange løpere der.

PS! Vi har bestilt fint vær når vi kommer hjem. Så hold ut dere der hjemme!

 

Hilsen
Jarle "the coach"


Sist oppdatert 24.07.2017 kl 18:52

<- Tilbake


Hovedsponsor:
Samarbeidspartnere:

Flere Nyheter:

VM sølv til Sverre

kjempeprestasjon av Sverre Lunde Pedersen da han tok sølv under VM i allround i Berlin. Søndag vant han suverent 1500 og bronse på 10000m.

Resultater HER

Maria og Julie 2 plass i landskamp

maria Netland Rabbe gjorde det bra i sin landskamp debut med 2 plass på 500. Julie Nistad Samsonsen fikk også 2 plass på samme distanse. Søndag tok Maria ny 2 plass på 500m og 3 plass på 1500m.

Sverre nr 3 dag en i VM

Sverre Lunde Pedersen er nr 3 etter første dag av VM allround i Berlin. Han fikk ikke full klaff på 500, men på 5000m viste han klasse og ble nr to på distansen drøye to sek. Bak Kramer. Dette lover for en mulig triller avslutning i Morgen med full klaff på 1500

resultat http://live.isuresults.eu/2015-2016/berlin/standings1.htm

vm allround berlin

Lørdag starter VM allround i Berlin. Sverre Lunde Pedersen er blandt medalje favorittene. Sist VM i Calgary ble det som kjent bronse. Sverre viste god form under testløp sist helg i Inzell.

Norge stiller i tillegg med Håvard Bøkko og Simen Spieler Nilsen i herreklassen. Ida Njåtun og Sofie Karoline Haugen i kvinneklassen.

Løpene starter 12.30 lørdag og 13.30 søndag.

Trekning og resultater se HER

KM sprint Rogaland

Nok en strålende tur til Åmøy og Sørmarka arena og KM sprint i Rogaland. Denne gang var det 12 løpere fra Fana i alderen 13 - 16 år som var på tur.

4 jenter og 8 gutter. Meget god stemning hele turen, mye takket være et kompetent og hardtarbeidende trener og støtteapparat ;-)Nyhetsarkiv

Fana IL © 2009. Kontakt Fana IL.
Nettsidene er utviklet av Cox og Oktan Digital.Intranett

Brukernavn 
Passord